6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKarl Dodd face cale intoarsa

Karl Dodd face cale intoarsa

Nemultumit de prestatiile fundasului australian, dar si de comportamentul sau, Ovidiu Stinga a decis sa renunte la serviciile acestuia, cu toate ca postul de libero a ramas descoperit.


Desi Karl Dodd poseda un curriculum vitae destul de bun, fiind ales jucatorul anului in sezonul 2003-2004 din A-League, fundasul australian nu a reusit sa-l convinga pe Ovidiu Stinga de faptul ca merita sa ramâna la Universitatea. Testându-l timp de o luna, „olandezul“ a hotarât sa se desparta de jucatorul de 24 de ani, motivul invocat fiind acela ca nu corespunde cerintelor sale.


„Ovidiu Stinga m-a anuntat ca Dodd nu este liberoul pe care si l-a dorit. Nu confera incredere pe linia de fund, pentru ca este lent, iar tehnica lui nu este foarte buna. Am discutat cu jucatorul, era foarte afectat, si am decis sa se intoarca in Australia, la Queensland Roar“, a spus Dan Stalinescu, cel care s-a ocupat de aducerea in Banie a contingentului australian.


Acuzat ca duce o viata nesportiva


Alt factor care a condus la „divort“ a fost viata plina de peripetii pe care Karl Dodd a avut-o in barurile din Banie, „cangurul“ fiind protagonistul a doua scandaluri in numai o luna.


„L-am adus la Craiova pentru ca aveam nevoie de un fundas central puternic, care sa fie de un real ajutor. Din pacate, nu a fost persoana potrivita. In plus, ii placea sa piarda noptile prin baruri, iar de astfel de jucatori Craiova este plina. Sâmbata noapte a fost implicat intr-un nou incident, insa nu vreau sa comentez prea multe. Am trecut cu vederea primul conflict, din urma cu o luna, atunci când, alaturi de Clarke si Mitchell, a avut un conflict cu niste baieti intr-o discoteca, insa de aceasta data nu-l mai inteleg. De fiecare data sustinea ca este obosit din cauza fusului orar, dar el pierdea noptile prin baruri“, a afirmat finantatorul Universitatii, care a dezvaluit ca era cât pe ce sa-i ofere lui Dodd un contract de 40 de mii de dolari pe sezon.


Clarke si Baird ramân pe pozitii


Impresarul australian de origine româna a tinut sa precizeze ca Ryan Lee Clarke si Michael Baird nu vor avea aceeasi soarta cu Karl Dodd, pentru ca antrenorul Universitatii s-a aratat interesat de calitatile lor.


„Clarke nu este in pericol, mai are un an de juniorat si Ovidiu Stinga este dispus sa-i acorde o sansa, pentru ca a vazut la el destule calitati. Acum este accidentat, dar intr-o saptamâna va fi refacut complet. Baird l-a impresionat pe Ovidiu, pentru ca este un jucator cu viteza si foarte tehnic, si nu cred ca vor fi probleme“, a spus Dan Stalinescu.


Orac, pe faras


Deranjat de ineficacitatea lui Daniel Orac atât in prima parte a campionatului, cât si in intersezon, atacantul reusind in Cipru un singur gol, Ovidiu Stinga a decis sa-l trimita la „satelit“.


„Olandezul“ a hotarât retrogradarea jucatorului de 20 de ani dupa partida amicala sustinuta in compania celor de la Minerul Motru, câstigata de juveti cu 1-0, in care Orac nu si-a respectat sarcinile impuse.


In plus, nu a reusit nici macar o data sa puna in pericol poarta lui Andreescu.


De altfel, oficialii Universitatii intentioneaza sa nu reinnoiasca angajamentul lui Orac, jucator imprumutat de la Steaua, nu numai pentru ca nu a dat satisfactie, ci si pentru ca suma de transfer este destul de mare, la fel ca si onorariul (50.000 de dolari pe sezon).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU