20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJerry Gane joaca gratis

Jerry Gane joaca gratis

Anuntat ca un veritabil transfer, jucatorul de 34 de ani nu a insemnat pentru Universitatea nici un efort financiar, „Jerry“ urmând sa primeasca ceva banuti doar daca obiectivul va fi atins.


Pasul facut, in aceasta iarna, de Ionel Tersinio Gane este laudabil, la apusul carierei vârful oltean alegând sa dea o mâna de ajutor echipei care l-a propulsat in fotbalul mare. Revenirea sa la Universitatea nu a fost insa prea agreata de suporteri, multi dintre acestia neuitând faptul ca „Jerry“ a trecut si pe la Dinamo, pe vremea când mai avea multe de spus in sportul „rege“. In plus, ultrasii sunt sceptici in privinta calitatilor pe care le mai are fotbalistul, mai ales ca atacantul este in urma cu pregatirea fizica.


Inrolarea lui Gane in lotul alb-albastru a fost ceva premeditat, dar nu pentru ca a primit, mai demult, o oferta concreta, asa cum au lasat sa se inteleaga oficialii olteni, ci pentru ca s-a autopropus, destinatia finala fiind si din lipsa de „idei“. „Am venit pentru Ovidiu Stinga si Adrian Mititelu. De fapt, am discutat de mai mult timp cu cei doi, dar am asteptat sa se concretizeze o oferta din strainatate. N-a iesit si atunci am ales Stiinta“, afirma, nu demult, Gane.


Intelegere tacita


„Am semnat pâna in vara, dar nu va pot spune salariul. Oricum, nu este important contractul, important este sa mearga treaba bine“, sustinea saptamâna trecuta Ionel Gane.


Realitatea este ca intelegerea sa cu Universitatea este una verbala, Jerry neiscalind vreo hârtie pâna in momentul de fata. De altfel, nu este certa nici inrolarea sa la Universitatea, pentru ca Tersinio inca mai asteapta o oferta din strainatate, vesnica sa replica, livrata de nenumarate ori, inclusiv celor de la Pandurii Târgu Jiu.


Cu aceasta „pastila“, atacantul de 34 de ani a „fentat“ atât divizionara A, cât si pe oficialii Stiintei, scapând fara sa asude in cantonamentele sustinute de ambele grupari.


Cât despre leafa, vârful craiovean nu a primit nimic la semnatura si n-ar avea vreun beneficiu pe parcursul returului de campionat. Fostul jucator al celor de la VfL Bochum va primi insa 25.000 de dolari in cazul in care gruparea alb-albastra isi va atinge obiectivul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS