15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Kahn s-a rupt!

Portarul formatiei bavareze s-a accidentat in minutul 51 al partidei pe care formatia sa a terminat-o la egalitate, 1-1, pe terenul gruparii Hanovra 96.


Bayern München, lidera campionatului de fotbal al Germaniei, nu a reusit sa obtina sâmbata decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, pe terenul formatiei Hanovra 96, in etapa a 22-a a Bundesligii. Atacantul gazdelor, Thomas Brdaric, a deschis scorul in minutul 56, iar Bayern a reusit sa egaleze cu un minut inainte de final, gratie mijlocasului Michael Ballack. Bayern München are un avans de noua puncte fata de Werder Bremen, care a urcat pe pozitia secunda dupa victoria, cu 1-0, obtinuta pe terenul formatiei Borussia Dortmund (Klasnic ’37). Hamburg, ocupanta locului al treilea, a jucat aseara, in deplasare, cu Eintracht Frankfurt.


In meciul cu Hanovra, portarul echipei Bayern Münche, Oliver Kahn, s-a accidentat si ar putea rata partida pe care bavarezii o vor disputa mâine cu AC Milan in optimile Ligii Campionilor. Kahn a parasit terenul in minutul 51 al intâlnirii, dupa ce a simtit dureri la una dintre coapse.


„Nu mai puteam sa alerg si nici sa sar dupa ce am simtit dureri la coapsa si nu avea nici un sens sa mai continuu. Nu stiu daca voi juca marti (mâine – n.r.). Eu voi face tot posibilul sa fiu pe teren“, a spus Kahn.


Sâmbata, Kahn a fost inlocuit cu tânarul Michael Rensing (de 21 de ani), goal-keeper care ar putea apara poarta lui Bayern si la meciul cu Milan. La Hanovra, Rensing a primit gol la doua minute dupa ce intrase pe teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS