14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Fotbal pe pereti

Presedintele AJF Dolj a cheltuit 25 de milioane de lei ca sa puna in rama majoritatea echipelor pe care le controleaza.


„La inceput ma gândisem sa fac ceva modern, lavabil, spoturi, cum se poarta acum, dar apoi am zis ca vin oamenii de la tara si zic: «Ia uite ce lux este la AJF!». Apoi mi-a venit idea cu tablourile. Am zis ca e mai bine, decât sa pun pe pereti postere cu actori, cântareti sau fotbalisti. Acum, toti cei care ma viziteaza ramân cu gura cascata, pentru ca nu mai exista asa ceva in nici o Asociatie Judeteana de Fotbal din tara“, se lauda Nicu Neagoe.


130 de tablouri inramate tapeteaza cei patru pereti ai biroului in care presedintele AJF Dolj isi petrece timpul la serviciu. Echipe de Divizia D, Elita, Onoare si futsal si-au gasit loc pe peretii incaperii. Pentru a-si duce planul la capat, Nicu Neagoe a platit aproximativ 25 de milioane de lei vechi. „Un singur tablou a costat 180.000 de lei. Dar a meritat. Oricum, banii au fost obtinuti din sponsorizari, nu am luat din banii AJF“, a precizat Neagoe, dorind sa inlature orice suspiciune.


Cu Stiinta printre dusmani


Alaturi de tablouri, pe peretii biroului si-au facut loc si 20 de fulare ale celor mai cunoscute echipe din lume, dar si ale formatiilor de top din România. AC Milan, Inter Milano, Besiktas, CF Valencia, Manchester United, Ajax Amsterdam, Lazio, Vitesse, Zelejniciar sunt „reprezentantele“ fotbalului international. Dintre echipele românesti, pe peretii lui Neagoe n-au avut loc decât Universitatea Craiova, Steaua, Rapid, Dinamo si Poli Iasi.


La loc de cinste, chiar deasupra presedintelui, sta fularul cu insemnele Universitatii Craiova, iar la geam au fost asezate steagurile Barcelonei si României.


„Steagul Barcelonei mi-a fost adus de un prieten din Spania, iar cel al României il aveam pe acasa de când eram burlac. Acum a facut sotia curatenie si mi-a zis sa nu-l mai tin impaturit acasa, sa-l iau la serviciu“, se destainuie presedintele AJF.


In ceea ce priveste fularele cu insemnele marilor rivale ale Stiintei, Neagoe are si o explicatie pe placul suporterilor olteni: „Le-am pus pe verticala, deci pot sa cada oricând“.


 AJF Dolj, Barcelona de Oltenia


Din acest retur, AJF Dolj, care are mai multe grupe de juniori republicani, a decis sa se inscrie si in campionatul judetean de seniori. Pentru a nu se ivi discutii din cauza arbitrajelor, Nicu Neagoe si colaboratorii sai au decis sa numeasca echipa CS Barcelona Craiova. „Avem certificate de identitate sportiva pe acest nume, suntem inscrisi la federatie cu acte in regula. Echipele de juniori, dar si cea de seniori vor juca in campionat in tricouri bleu-grena, la fel ca marea Barcelona. La primavara, vom participa la un turneu de juniori in Franta si Spania si sper sa facem impresie buna, pe masura numelui“, a conchis oficialul AJF Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS