14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVerbeek s-a obisnuit cu gândul eliminarii

Verbeek s-a obisnuit cu gândul eliminarii

Gertjan Verbeek, antrenorul echipei SC Heerenveen, a spus ca va da sansa si altor fotbalisti sa joace in partida cu Steaua Bucuresti, care se va disputa joi, 23 februarie, de la ora 19.00, pe stadionul National din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“, in mansa secunda a 16-imilor Cupei UEFA. In prima mansa, care s-a jucat miercuri, campioana României s-a impus la Heerenveen cu 3-1.


„Suntem in mare masura eliminati. Probabil ca, in meciul retur, voi da posibilitatea si altor jucatori sa evolueze si sa câstige experienta, sperând ca putem arata la Bucuresti ca nu degeaba am ajuns atât de departe in Cupa UEFA“, a spus Gertjan Verbeek.


Tehnicianul echipei olandeze a afirmat ca programul incarcat pe care l-a avut echipa sa in campionat nu poate fi o scuza pentru infrângerea de miercuri. „Echipa mea a fost naiva. Steaua este pur si simplu mai buna, a combinat foarte usor si nu ne-a lasat sa construim“, a opinat Verbeek.


Altfel, in ultimele trei meciuri din prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA, care s-au disputat joi, s-au inregistrat urmatoarele rezultate: VfB Stuttgart (Germania) – Middlesbrough (Anglia) 1-2 (Ljuboja ’86 / Hasselbaink ’20, Parnaby ’49), Slavia Praga (Cehia) – US Palermo (Italia) 2-1 (Jarolim ’28, Barzagli ’48 autogol / Tedesco ’40), FC Thun – SV Hamburg 1-0 (Adriano ’30).


Partidele retur se vor disputa joi, 23 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS