17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea Craiova a facut recurs

Universitatea Craiova a facut recurs

Ovidiu Costesin (foto), directorul executiv al clubului Universitatea, a mers ieri la Curtea de Apel Craiova, fiind mandatat sa depuna recurs la sentinta din 15 februarie 2006, prin care Tribunalul Dolj a admis cererea firmei SC Euro Expo SRL din Târgu Mures, privind deschiderea procedurii reorganizarii judiciare si a falimentului SC Univstiinta Craiova.


„Am cerut casarea deciziei, deoarece consideram ca s-a creat o confuzie si trebuie lamurit acest lucru. Am depus actele justificative si asteptam solutionarea recursului. Oricum, nu avem emotii, pentru ca vom demonstra ca societatea non-profit care trebuia sa achite cele sase miliarde de lei nu are nici o legatura cu societatea care finanteaza acum Universitatea Craiova. Asta este insa, a trebuit sa pierdem toata ziua pe la instante in loc sa ne vedem de treaba la club“, a declarat, ieri, Ovidiu Costesin. „Am cerut Tribunalului Dolj o copie a sentintei date miercuri, dar demersul nostru nu s-a concretizat, deoarece aceasta nu este inca redactata. Suntem curiosi sa vedem motivele hotarârii“, a mai spus Costesin.


Purtatoarea de cuvânt a Tribunalului Dolj, Laura Nedelcu, a fost, ieri, rezervata in declaratii, desi a admis ca nu intelege de ce Colegiul de Conducere nu a avut nici o reactie la comunicatul emis de clubul Universitatea Craiova, care considera „aberanta“ decizia judecatoarei Tamara Olteanu, amenintând ca va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii si chiar ca o va da in judecata. „Nu cunosc dosarul si nici nu pot sa vorbesc in numele colegei care a judecat cazul. Nu inteleg de ce nu a existat nici o reactie din partea Tribunalului Dolj pâna acum, dar am discutat cu membrii Colegiului de Conducere si s-a stabilit ca luni, la ora 10.00, sa avem o pozitie oficiala vizavi de acest caz“, a spus Laura Nedelcu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS