23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuvetii vor sa-si imbuneze suporterii

Juvetii vor sa-si imbuneze suporterii

Dupa bilantul nesatisfacator realizat in Cipru, o victorie (cu Apop Kirinas), un egal (cu Hajduk Kula), si patru infrângeri (cu Inter Baku, FC Buducnost, Cernomoret Varna si Belchatow), Universitatea incearca sa redreseze putin situatia. Astazi, de la ora 12.00, pe stadionul „Tineretului“, alb-albastrii vor da piept cu Minerul Motru, intr-o partida aparent fara miza, dar pe care juvetii tin cu orice pret sa o câstige, pentru ca nu concep sa inregistreze un nou esec, de aceasta data chiar in fata propriilor suporteri.


Ovidiu Stinga ii va putea vedea la treaba si pe ultimii jucatori sositi in lot, atacantii Jerry Gane si Michael Baird, adica fotbalistii in care vor sta toate sperantele Universitatii.


De altfel, antrenorul Stiitei va continua experimentele incepute in Insula Afroditei, pentru ca nu s-a decis inca asupra unsprezecelui de baza.


Urmatorul test de verificare va fi pe 22 februarie, când Universitatea va intâlni, de la ora 14.00, divizionara C Armata Craiova, pentru ca lista partenerilor de antrenament sa fie incheiata pe 25 februarie, amicalul cu Pandurii Târgu Jiu constituind un derbi al Olteniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU