9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Flocea“ construieste o noua echipa

„Flocea“ construieste o noua echipa

Florin Marin a convocat numai fotbalisti nascuti dupa 1 ianuarie 1984, printre care se regasesc fundasul Adrian Scarlatache (Pandurii Târgu Jiu) si mijlocasul Andrei Ionescu (Universitatea Craiova).


Florin Marin, antrenorul reprezentativei de tineret a României, a anuntat ieri lotul de jucatori pentru partida amicala cu selectionata similara a Turciei, care se va disputa miercuri, 22 februarie, pe stadionul „19 Mayis“ din Ankara, de la ora 15.30. Acesta va fi primul meci al noii echipe de tineret a României, formata din fotbalisti nascuti dupa 1 ianuarie 1984.


Din lotul de 18 jucatori convocati de „Flocea“ fac parte si doi fotbalisti ai formatiilor oltene, fundasul Adrian Scarlatache (Pandurii Târgu Jiu) si mijlocasul Andrei Ionescu (Universitatea Craiova).


Iata lotul complet: Ciprian Tatarusanu (Juventus Bucuresti), Sorin Popescu (Sportul Studentesc) – portari; Sorin Radoi, Iasmin Latovlevici (ambii Poli Timisoara), Cristian Sapunaru (FC National), Cosmin Moti, Cristian Pulhac (ambii Dinamo Bucuresti), Adrian Scarlatache (Pandurii Târgu Jiu) – fundasi; Andrei Prepelita, Cristian Tanase (ambii FC Arges), Ovidiu Herea (FC National), Dan Spiridon (FCM Bacau), Andrei Ionescu (Universitatea Craiova) – mijlocasi; Costin Curelea, Serban Varga (ambii Sportul Studentesc), Romeo Surdu (CFR Cluj), Hristu Chiacu (FC National), Claudiu Voiculet (Farul Constanta) – atacanti.


Nu participa la aceasta actiune jucatorii legitimati la cluburi din strainatate, deoarece 22 februarie nu este data oficiala, precum si componentii echipelor Steaua Bucuresti si Rapid Bucuresti, angrenate in Cupa UEFA.


Lotul se reuneste mâine


Reunirea lotului reprezentativei de tineret a României este prevazuta pentru mâine, la ora 12.00, la Mogosoaia. Nu vor fi prezenti la reunire jucatorii formatiilor Dinamo Bucuresti si Sportul Studentesc, aflati cu echipele de club in cantonament in Turcia, ei urmând sa se alature lotului la Istanbul. Delegatia României va pleca spre Istanbul luni, la ora 10.45, de pe Aeroportul International „Henri Coanda“. La Istanbul, echipa Under-21 a României se va imbarca in alta cursa, care va ajunge la Ankara la ora 15.00. In aceeasi zi, de la ora 16.30, este programata o sedinta de pregatire, antrenamentul oficial urmând sa aiba loc marti, 21 februarie, de la ora 15.30.


„Sageata“ ar putea juca mijlocas


Site-ul oficial al clubului Standard Liege, la care evolueaza atacantul român Marius Niculae, a scris ieri ca „Sageata“ ar putea evolua titular in partida pe care echipa din Liege o va disputa astazi, in etapa a 23-a a campionatului, in compania formatiei Cercle Bruges. Potrivit sursei citate, antrenorul Dominique D’Onofrio a experimentat, la antrenament, un sistem cu Marius Niculae pe partea dreapta, pentru a-l inlocui pe mijlocasul Sergio Conceicao, suspendat pentru meciul de astazi. Site-ul gruparii belgiene noteaza ca in locul lui Conceicao ar putea fi folositi si Jonathan Walasiak sau Milan Rapaici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS