20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Victor Socolovici, Canada


In afara de socul psihologic creat de titlul „Stiinta bagata in faliment“, nimic nu surprinde. In toata lumea, sportul nu mai e o competitie, ci o afacere, iar cluburile de fotbal din Europa nu sunt decât „intreprinderi“ de albit bani. (…) Benfica Lisabona, de exemplu, a decazut din elita fotbalului european timp de 10-11 ani, de când patroni gen alde Staicu au albit banii si clubul a pierdut din valoare (sportiva). Acum Benfica se relanseaza (dupa ce fostul presedinte de club face puscarie). (…) Nu murdariti numele echipei cu „intreprinderea de albit bani“ Universitatea Craiova, Univstiinta, Unistaicu SRL si alte figuri celebre de „artizani“ ai privatizarii postdecembriste. Sportul trebuie sa ramâna ceva pur, cum incercam sa mentinem si credinta noastra in Dumnezeu. Competitia sportiva (mai ales in fotbal) a ajuns un „troc“ in mâna unor semidocti si politicieni care manipuleaza sentimentul de competitie al oamenilor de pretutindeni.


Leone


Eu cred ca pentru Divizia B, Gane mai are resurse si am speranta ca va inscrie multe goluri, având in vedere apararile din Divizia B. Pe de alta parte, poate constitui un model pentru jucatorii tineri din lotul nostru, atât din punct de vedere fotbalistic, cât si din punct de vedere extrafotbalistic. Sunt de acord cu antevorbitorii cum ca Piturca asta mic ar trebui dat afara, pentru ca e cam varza.


Gigitel


Domnu’ militian (n.r. – Gigi Netoiu), lasa-ne tovarasu’ in pace! Ti-a cerut cineva parerea? Sau te bagi singur in seama? Deja ma simt mai bine când vad cât de mult te intereseaza soarta Universitatii. Asa este, Divizia A este mai saraca fara Universitatea Craiova… pentru ca nu mai ai tu de unde sa iei jucatori la Dinamo. Si inca ceva, vezi ca Mititelu este specialist in pariuri si poate te provoaca la unul de dai inapoi tot ce ai furat de la Craiova daca nu se adevereste ce spui. Forza Stiinta!


La-steaguri


Cred ca ar trebui mai multa seriozitate din partea jucatorilor si sa se concentreze, pentru ca sunt la Universitatea Craiova. Ar trebui sa il aduca pe Jaber inapoi la prima echipa. Lasati criticile si incurajati Stiinta…


Profu’


Cine e Mindra, ca n-am auzit de el? Daca a fost asa bun, de ce l-au lasat aia de la Ostroveni sa plece la Craiova? Si oricum faza cu retrogradarea este depasita. La Divizia C joaca oricine are bani de deplasare si arbitraje, pentru ca daca retrogradezi iei sezonul viitor locul celor care se retrag. Bafta, Primavara!


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS