10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNetoiu ne vrea in „A“

Netoiu ne vrea in „A“

Fostul finantator al Stiintei este convins ca gruparea alb-albastra va reveni in Divizia A, dar este sceptic in privinta mentinerii.


Daca la plecarea spre Cipru oltenii au impartit avionul cu Steaua, la intoarcere, pe aeroportul din Larnaca, juvetii au dat nas in nas cu fosta conducere din perioada 2000-2002, Gigi Netoiu, Florin Marin si Viorel Ilinca. Intâlnirea nu a fost tocmai salutara, majoritatea fotbalistilor uitându-se piezis la trioul care a dat prima palma Universitatii.


„Comandantul“ nu s-a sfiit insa sa vorbeasca despre viitorul Stiintei, afirmând ca trupa lui Ovidiu Stinga va defila in returul campionatului, pentru ca nivelul celorlalte contracandidate la promovare este slab. Mai mult, Netoiu nu concepe editia viitoare a Diviziei A fara gruparea alb-albastra, afirmând ca absenta Universitatii din prima liga a fost resimtita.


„Universitatea a reusit sa incropeasca o echipa foarte buna pentru nivelul Diviziei B. In mod normal, nu ar trebui sa aiba nici un fel de probleme in lupta pentru promovare, pentru ca rivalele nu au forta necesara mentinerii ritmului impus de olteni. Se vor pierde pe parcurs, pentru ca nu au valoarea Stiintei. Cel putin asa vad eu lucrurile. Universitatea va promova cu siguranta“, a spus actionarul dinamovist. „Oricum, Divizia A fara Universitatea a fost mai saraca, fara farmec“, a completat Netoiu.


„Nu stiu daca se va mentine“


Pe cât de convins a fost Gigi Netoiu cu privire la revenirea Universitatii pe prima scena, pe atât a fost de sceptic in privinta mentinerii in Divizia A, opinând ca „va fi foarte greu cu jucatorii acestia“. „Comandantul“ a explicat afirmatia facuta prin faptul ca tinerii jucatori olteni nu au experienta necesara, lucru care ar putea conduce la o noua nenorocire. Netoiu a dorit sa puncteze faptul ca va fi alaturi de Universitatea, sufleteste, contrazicându-i totodata pe toti cei care sunt de alta parere.


„Repet, Universitatea va promova. Singura mea indoiala este legata de mentinerea in Divizia A, pentru ca lotul este destul de «subtire». Practic, nu sunt decât patru-cinci jucatori care pot sa faca fata rigorilor de pe prima scena. De aceea, nu vad viitorul prea roz. Cine nu si-ar dori Craiova acolo sus? Numai un nebun ar vrea raul acestei echipe. Daca in vara nu se aduc jucatori cu experienta si cu real potential, o spun cu mâna pe inima ca Universitatea nu va ramâne in «A»“, a incheiat Netoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII