20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Dragos C.


Cu Alexandru Piturca lucrurile sunt limpezi precum cristalul. Poate sa-i ofere Stinga câte sanse de reabilitare doreste, tot nu va obtine de la feciorul selectionerului altceva decât indolenta. Plus ca nici valoarea nu-l da afara din casa… Baiatul asta ar trebui sa se apuce de altceva (sa fie fotomodel sau crupier, cred ca are aptitudini!) si sa lase fotbalul, povara numelui ilustrului sau tata fiind mult prea grea pentru el.


Nici cu Daniel Orac situatia nu este mai fericita. Nici el nu are cine stie ce valoare, plus ca din vara este din nou al Stelei si deci oricum nu se poate conta pe el pe termen lung.


Sa vedem cum se prezinta Baird si cât de „verde“ mai este Jerry Gane; faptul ca Guus Hiddink il considera pe Baird cea de-a patra optiune a sa in atacul Australiei, dupa Viduka, Aloisi si Kewell, este datator de sperante. Oricum, mai slab decât Piturca jr. nu are cum sa fie!


Albu Dumitru


Eu as fi de parere ca cea mai buna solutie este aceea de a se cere parerea suporterilor. Oare nu ei sunt beneficiarii directi ai indiferentei lor, ai indolentei lor? Ei, suporterii, platesc ca sa vada o echipa care a promis sa revina in divizia A si nu una cu jucatori apatici, care sfideaza prin comportarea unora dintre jucatori, iubirea, increderea suporterilor.


Cititor


Mah, ce mai transfer ! Asa este când un chelner a ajuns sa managerieze pe Stiinta. Tersinio Gane o sa faca exact un rahat, ca multe alte muraturi, cica aduse pe bani grei. Cu asa ochi de selectie, Craiova o sa stea bine-mersi acolo unde a ajuns.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII