30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa jucam la toamna cu Olanda“

„Vreau sa jucam la toamna cu Olanda“

Selectionerul tricolorilor, Victor Piturca, a plecat ieri in Olanda, alaturi de Florin Prunea, Ionut Lupescu si Lia Stoicescu, pentru a negocia calendarul meciurilor din Grupa G preliminara a CE 2008. Piturca a declarat ca doreste ca România sa intâlneasca Olanda in toamna acestui an.


„Noi ne-am propus sa jucam cu Olanda in toamna acestui an si la sfârsitul preliminariilor sa avem sub control una dintre echipele care cu siguranta se va bate pentru calificare. Important este ceea ce se va discuta si cum se vor finaliza acest discutii. Este foarte greu, fiecare isi urmareste interesul. Va fi foarte greu sa ne intelegem, dar sper sa ajungem la un consens. Ar fi mai bine decât sa ajungem la arbitrajul UEFA“, a opinat Piturca.


Selectionerul vrea ca meciurile retur cu Olanda si Bulgaria sa se joace spre finalul preliminariilor si spera ca va avea sansa, la fel ca la tragerea la sorti a grupelor preliminare pentru CE 2008.


„Deocamdata am dat gres cu initiativa noastra prin care voiam ca una dintre echipe sa joace cu noi in datele libere, cele pentru meciurile amicale. Nici o federatie si nici un antrenor nu au acceptat aceasta varianta. Sper sa ne intâlnim la fata locului si sa discutam acest aspect, sa fim mai expliciti. Dar si ei au strategia lor“, a spus selectionerul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS