17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie norocoasa pentru „panduri“

Victorie norocoasa pentru „panduri“

Pandurii – Avangard Kursk 1-0


• A marcat: Vintilescu ’80


Pandurii: Balaet – C. Popescu, Amzucu, Bogoi, Dragomir – D. Radoi, Vancea, Keca, Cristea – Armel, Glisca. Au mai intrat: Pustinjakovic, Cazacu, Vranjkovic, Perisic, Scarlatache, Trofin, Popete, Sava, Stefan, Vintilescu, A. Popescu si Motroc.


Pandurii Târgu Jiu a reusit a doua victorie consecutiva in Insula Afroditei, invingând la limita, scor 1-0, divizionara secunda din Rusia, Avangard Kursk, prin golul lui Vintilescu.


Desfasurat pe unul dintre terenurile de la Ayia Napa, amicalul cu Avangard a fost un bun prilej pentru antrenorul Viorel Hizo sa-si testeze jucatorii care au evoluat mai putin in precedentele trei jocuri. Cu exceptia lui Keca, titular in toate partidele din Cipru, ceilalti „panduri“ care au intrat din primul minut cu gruparea rusa nu se regasesc printre favoritii „Dulaului“ la titularizare. In aceste conditii, prima repriza a fost saraca in faze de poarta, fiecare echipa având câte o sansa de a deschide scorul.


Rusii au sutat periculos in minutul 15 spre poarta lui Balaet, dar balonul a trecut pe lânga poarta. Gorjenii puteau marca in minutul 36, dar Glisca nu a ajuns la un balon centrat in fata portii de Cristea.


Nervii jucatorilor au cedat pe finalul primului act, Armel si portarul advers altoindu-se reciproc dupa o intrare mai tare a congolezului. Ambii au vazut cartonasul rosu.


Rusii au ratat doua penaltiuri


Debutul actului secund a apartinut echipei ruse, care a trimis in bara, iar câteva momente mai târziu a obtinut o lovitura de la 11 metri.


Balaet a intervenit neglijent asupra unui adversar, dar si-a recuperat greseala, aparând penaltiul. In minutul 65, Hizo a facut opt schimbari, trimitând in teren majoritatea titularilor, dar sansa deschiderii scorului le-a apartinut tot adversarilor.


Stefan a faultat in suprafata de pedeapsa si centralul a indicat pentru a doua oara punctul cu var. Pustinjakovic a pastrat, cu noroc, rezultatul, mingea ocolind spatiul portii sale. Ultimele zece minute au fost dominate clar de gorjeni, care au marcat prin Vintilescu (foto).


Dupa o actiune prelungita de atac, acesta a sutat la coltul lung din interiorul careului de 16 metri. Sava putea majora scorul in minutul 82, dar nu a nimerit spatiul portii din lovitura libera, la fel cum au facut mai târziu Motroc si Vintilescu, care au sutat alaturi din actiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS