21.2 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportO simpla formalitate pentru gorjeni

O simpla formalitate pentru gorjeni

Energia Pandurii vizeaza astazi a doua victorie din retur, „victima“ fiind Dinamo Brasov, echipa clasata pe penultimul loc in Liga Nationala.


Prima intâlnire a handbalistilor gorjeni cu propriul public in acest retur este programata astazi, de la ora 17.00, in Sala Sporturilor din Târgu Jiu, când vor primi vizita unui adversar facil, Dinamo Brasov. Constienti ca au putine sanse sa plece cu vreun punct din orasul lui Brâncusi, brasovenii si-au anuntat prezenta la Târgu Jiu chiar in ziua meciului, economisind astfel banii pentru o noapte de cazare. „Ţinând cont de rezultatele pe care le avem noi si de locul pe care suntem, probabil sunt speriati putin, dar nu trebuie sa cadem in capcana si sa spunem ca meciul este deja câstigat“, a incercat antrenorul gazdelor, Liviu Andries, sa explice decizia oaspetilor.


Surprizele din prima etapa l-au pus in garda pe tehnicianul „pandurilor“, care nu se asteapta la un meci usor in fata unei formatii disperate. „Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche ca va fi un meci usor. In prima etapa, echipele din subsolul clasamentului au obtinut rezultate surprinzatoare, ma refer in primul rând la egalul dintre Cluj si HC Constanta. Va fi un meci greu, cu o echipa care se zbate sa scape de retrogradare, dar sper ca vom continua in acelasi ritm si ca o sa ne impunem. Obiectivul meu este ca echipa sa câstige primele patru jocuri din retur, pentru ca sunt decisive. Daca reusim sa avem un parcurs constant in aceste prime etape, iar celelalte formatii o sa capoteze, spun ca suntem 99 la suta calificati intr-o cupa europeana“, a mai spus Andries.


Eremia este indisponibil pentru acest joc, având o coasta fisurata dupa duelurile de la Cupa municipiului Târgu Jiu, iar Liviu Andries va ramâne pe banca de rezerve, acuzând dureri in zona pieptului dupa jocul de la Oradea. De asemenea, Ionut Mazilu este incert, insa se spera in recuperarea lui pâna la ora jocului. Acest meci este unul special pentru golgheterul gorjenilor si al Ligii Nationale, Marian Filip, el evoluând impotriva formatiei care l-a lansat in handbalul de performanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS