17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Inca ma simt tânar“

„Inca ma simt tânar“

In disperare de cauza, oficialii Universitatii Craiova au decis sa-l legitimeze pe veteranul Ionel Tersinio Gane, de 34 de ani, pentru a intari atacul echipei, aflat in suferinta.


– Jerry, cum te simti din nou printre lei?


– Cum sa ma simt? Bine. Sunt acasa, alaturi de cei dragi si am sansa sa evoluez la gruparea unde am crescut si pe care o consider echipa mea de suflet.


– Stiu ca au fost mai multe oferte in aceasta iarna pentru tine. De ce ai ales Universitatea?


– Am venit pentru Ovidiu Stinga si Adrian Mititelu. De fapt, am discutat de mai mult timp cu cei doi, dar am asteptat sa se concretizeze o oferta din strainatate. N-a iesit si atunci am ales Stiinta.


– Multumit de conditiile oferite?


– Am semnat pâna in vara, dar nu va pot spune salariul. Oricum, nu este important contractul, important este sa mearga treaba bine.


– Ce-ti propui la a doua revenire in Banie?


– La fel ca toti cei care joaca acum la Universitatea, sper ca la vara echipa sa promoveze in Divizia A, iar eu trebuie sa ajut la indeplinirea acestui obiectiv. De fapt, sunt convins ca ne vom atinge tinta.


– Crezi ca ai fost legitimat la Craiova pentru ca Ovidiu Stinga este nemultumit de atacantii din lot?


– Nu stiu ce atacanti are Craiova si nici nu este treaba mea sa discut despre acest subiect. Un singur lucru este clar, daca Ovidiu a decis sa ma aduca la echipa inseamna ca are nevoie de mine.


– Cum stai cu pregatirea?


– Am ceva probleme, pentru ca in ultima vreme m-am antrenat singur. Din acest punct de vedere mai am de lucru pentru a ajunge la un nivel optim, insa este bine ca nu am probleme medicale.


– Cum te simti ca veteran al echipei.


– Sunt veteranul echipei, dar inca ma simt tânar, chiar daca unii jucatori ai Universitatii sunt ca si copiii mei. Nu conteaza vârsta, important este ca la vara echipa sa fie in Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII