30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportContra, interzis de Atletico

Contra, interzis de Atletico

Conform unei clauze din contractul de imprumut, fundasul român al echipei Getafe nu are voie sa joace duminica impotriva gruparii madrilene.


In etapa a 24-a a Primerei Division, echipa românilor Cosmin Contra (foto) si Gica Craioveanu, Getafe, va juca duminica, pe teren propriu, in compania formatiei Atletico Madrid. Contra nu va putea evolua in acest meci, deoarece clauza de imprumut de la Atletico la Getafe nu-i permite acest lucru.


„Gurita“ a spus ca intelege acest fapt, dar considera ca nu este o decizie justa. De asemenea, fundasul român a precizat ca nu pastreaza amintiri frumoase din perioada petrecuta la Atletico, unde crede ca nu a fost apreciat la adevarata sa valoare.


„Nu as plati sa joc in acest meci. Aceasta clauza este o practica obisnuita in fotbal si trebuie luata ca atare, toate cluburile fac acest lucru, iar acum ma afecteaza pe mine. Inteleg acest lucru si mi se pare normal ca echipa care te plateste sa nu vrea sa te aiba ca adversar. Imaginati-va ca joc si marchez golul victoriei“, a spus Contra.


„Gurita“ a adaugat ca i-ar fi placut sa joace in meciul de duminica, deoarece se simte in forma, insa spera ca faptul ca va ramâne in tribuna sa nu-i afecteze evolutiile ulterioare.


„Atletico nu a procedat corect cu mine!“


Cosmin Contra nu are amintiri prea placute din perioada in care a evoluat la Atletico Madrid, insa considera ca gruparea din capitala Spaniei este cea mai in forma echipa din Primera Division, dupa ce in ultimele etape a obtinut patru victorii consecutive.


Despre perioada in care a jucat pentru Atletico Madrid, Cosmin Contra a spus: „Am jucat doar un an din cei cinci pe cât am semnat, dar acea perioada a mea la acest club nu a fost foarte buna. Am fost titular in primul an, iar apoi am fost imprumutat la jumatate din lume“.


„Gurita“ sustine ca diriguitorii clubului Atletico nu au procedat corect cu el atunci când l-au indepartat de la club. „Am suferit o accidentare grava si de atunci clubul a decis sa nu mai conteze pe mine. Conducerea mi-a spus ca vrea sa transfere un fotbalist extracomunitar si ca eu trebuie sa plec. A fost o mare deceptie, pentru ca am acceptat sa plec de la un club mare, precum AC Milan, si am venit la Atletico, iar apoi aceasta grupare, dupa o accidentare, m-a lasat pe afara. M-a durut mult ca m-au indepartat de la Atletico in acest fel“, a afirmat Contra.


„Gurita“ iarta


Cosmin Contra a spus ca este constient de faptul ca multi jucatori au patit la fel ca el, fiind indepartati de la cluburi dupa ce s-au accidentat, dar sustine ca nu poarta pica nimanui de la Atletico. „Astfel de lucruri se intâmpla in fotbal, dar m-a durut mult ca am fost indepartat de la echipa, dupa ce am dat totul in primul an si apoi m-am accidentat jucând intr-un meci, nu pe strada sau facând alt lucru“, a spus „Gurita“. „Acum sunt foarte fericit la Getafe, care, chiar daca este un club modest, face lucruri mari“, a incheiat Contra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS