15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Aurel Cernea


(…) eu spun ca Stinga este mult mai profesionist (…). Stinga isi bazeaza echipa pe tineri, chiar daca acestia vin din Diviziile B, C, D sau din lumea a III-a a fotbalului mondial. Este un lucru remarcabil si as putea spune extrem de inteligent, pentru ca acesti tineri, in special cei din Australia, vor lupta cu o ambitie superioara „consacratilor“ Diviziei A, pentru ca vor sa ajunga la echipele mari ale „Batrânului continent“. Al doilea argument este modalitatea in care Stinga abordeaza fiecare meci. Indiferent de adversarul intâlnit, Stinga vrea ca echipa sa isi impuna propriul joc, obligându-i pe adversari sa recurga la improvizatii. (…) Când vorbesti de o echipa in care doar doi jucatori au peste 27 de ani, si când aceasta echipa s-a adunat in pripa, cu câteva luni inainte de inceperea campionatului, nu poti avea pretentia unui parcurs fara infrângere. (…) Deocamdata Stinga a dovedit faptul ca are stofa de antrenor, ca poate sa impuna tinerilor fotbalisti olteni mentalitatea de invingator si ca, daca i se acorda incredere in continuare, poate deveni cel mai titrat antrenor al noii generatii. Asa ca, sa-l lasam in pace sa isi vada de treaba (…)


Klauss


(…) Ce putea sa faca mai mult de atât in jumatate de an? Sa câstige CUPA CAMPIONILOR? A terminat pe locul I un tur care l-a inceput cu handicap (-2 puncte), lasat mostenire de Staicu si antrenorii lui: Rednic, Bondrea… Echipa a jucat bine si in Cupa, a batut Clujul, a fost eliminata de National (locul 3 in Divizia A ) la penalti. Mie chiar mi-au placut meciurile Universitatii. Ce este asa mare jale ca a pierdut niste amicale care nu conteaza in nici un clasament. Ovidiu chiar a spus ca nu l-a interesat rezultatul, dovada si faptul ca multe goluri s-au luat in repriza a doua, când erau introdusi juniorii. In final, mai am o intrebare: care ar fi antrenorul potrivit sa-i ia locul lui Ovidiu?


Gionutz


Mai fratilor, cei care contestati actuala echipa a Craiovei, un lucru va zic: habar nu aveti de fotbal. Atunci când in iulie nu ai nici un jucator, antrenor, masor, o organigrama la club sau orice e necesar pentru performanta si dupa patru-cinci luni esti pe primul loc, chiar si in Divizia B, este un lucru imens. Craiova va promova si, intr-adevar, va fi greu la anul in Divizia A (…). A fi suporter adevarat al unei echipe inseamna sa sustii echipa si la bine, si la rau (…)


Radu P.


Un atacant va trebuie si unul mai aveti. De ce vreti sa-l pierdeti? Cred ca stiti de cine zic. Salih Jaber. Nu ne intereseaza ce face, dar joaca bine.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU