18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportArmata invinsa de Minerul Motru

Armata invinsa de Minerul Motru

„Militarii“ se pregatesc sa sustina saptamâna viitoare doua amicale intr-o singura zi.


Divizionara C Armata Craiova a fost invinsa ieri, la Glogova, de Minerul Motru, scor 0-1, dupa un meci aprig disputat, in care cele doua echipe nu au tinut cont de caracterul amical al intâlnirii.


In prima repriza scorul a fost alb, „militarii“ reusind sa faca fata „minerilor“. Acestia din urma au marcat abia in minutul 60 prin Patrascu, din penalti, trupa lui Silviu Lung trecându-si in cont inca o victorie in partidele amicale, in timp ce elevii lui Mugurel Gusatu se pregatesc sa infrunte Progresul Bailesti, Dacia Mioveni si Universitatea Craiova.


Intâlnirea cu bailestenii va avea loc mâine, de la ora 14.00, pe terenul de la Facai, iar celelate doua meciuri se vor juca miercuri.


Gusatu a hotarât sa imparta lotul in doua echipe pentru a putea da piept cu ambele divizionare B.


„Miercuri, de la ora 11.00, vom juca, pe terenul de la Facai, cu Dacia Mioveni, iar de la 14.00, pe stadionul «Tineretului», intâlnim Universitatea Craiova“, a spus, ieri, Gusatu.


Acesta folosit urmatorii jucatori in partida cu Motru: Poenaru – Mirea, Sodoleanu, Marinica, Enache – Butoi, Turcila, Stamin, Stanculescu – Radut, Boroiban. Au mai jucat: Stoian, Chiliman, Teodosiu, Oprea, Sandu, Cheznoiu, Mateita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS