18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ a fost lovit de tren

„Satelitul“ a fost lovit de tren

Cu toate ca echipa a doua a Universitatii si-a intarit staff-ul prin numirea lui Aurica Beldeanu in postul de director tehnic, acest lucru nu a adus deocamdata si rezultate. Ieri-dimineata, pe stadionul „Electroputere“, in amicalul sustinut impotriva concitadinei CFR Petrolul, alb-albastrii au fost invinsi cu 3-1. Reusitele divizionarei D au fost trecute in contul lui Luta, Dinu si Craciun, in timp ce Primavara a replicat prin Badea, ultimul jucator cooptat in lot in aceasta iarna.


Programul de pregatire al echipei antrenate de George Bita cuprinde alte doua partide de verificare. Prima urmeaza sa aiba loc mâine, de la ora 11.00, tot in Valea Rosie, impotriva divizionarei D Gaz Metan Podari, in timp ce sâmbata dimineata adversara „satelitului“ va fi tot o alta echipa din esalonul inferior, Recolta Ostroveni.


La rândul sau, CFR Petrolul se va duela mâine cu o grupa de juniori a Scolii de Fotbal „Gica Popescu“, in timp ce amicalul de vineri, cu Dunarea Calafat, va pune punct pregatirii din aceasta saptamâna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS