20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Promovam doua sute la suta“

„Promovam doua sute la suta“

Evolutiile excelente de la „satelit“ nu aveau cum sa treaca neobservate de Ovidiu Stinga, acesta acordându-i lui Dragos Stavaru (foto) atentia cuvenita. Si nu s-a inselat absolut deloc. Tânara „speranta“ provenita din propria pepiniera a etalat si in partidele amicale din Cipru destule valente, atât pe postul de fundas central, cât si pe cel de mjlocas, câstigând increderea staff-ului alb-albastru. „M-au multumit evolutiile lui Dragos. Este un copil de la care astept foarte multe. Se pregateste foarte bine, asculta indicatiile si, daca o va tine tot asa, va avea multe de spus“, a spus antrenorul Universitatii.


In replica, Dragos Stavaru s-a aratat incântat de modul de abordare al lui Ovidiu Stinga, atât in privinta antrenamentelor, cât si a relatiei jucator-antrenor, opinând ca este diferenta mare intre perioada petrecuta alaturi de Ciuca si compania fata de cea de la echipa a doua.


„Imi place atmosfera din cadrul lotului. Este total diferita de cea de la «satelit». Cu toate ca antrenamentele sunt foarte grele, la sfârsit te simti excelent. Este meritul lui Ovidiu Stinga, pentru ca stie sa imbine utilul cu placutul, stie sa glumeasca si sa ne apropie. De-asta am avut si rezultate, pentru ca a reusit sa formeze o familie. Sunt convins ca va fi un antrenor foarte mare“, a spus Stavaru.


„Sper sa devin titular in cel mai scurt timp“


Cu toate ca saltul facut in acest sezon a fost urias, Dragos Stavaru a afirmat ca nu se multumeste cu putin, noul sau obiectiv fiind de a prinde unsprezecele de baza. Fundasul craiovean este convins ca va sosi si acea zi, pentru ca are incredere in propriile forte, in plus Ovidiu Stinga promoveaza mult jucatorii tineri.


„Pot spune ca ma simt aproape implinit, prin faptul ca fac parte din lotul Universitatii. Insa visul meu este acela de a juca titular. Sper ca in viitorul foarte apropiat sa realizez si acest lucru. Daca ma pregatesc cum trebuie, nu vad de ce nu as realiza si acest pas, pentru ca am sansa mea“, a mai afirmat juniorul craiovean.


Legat de returul acestui sezon competitional, Dragos Stavaru este de parere ca Universitatea nu va avea probleme in lupta pentru promovare, in primul rând pentru ca lotul alb-albastru este net superior fata de cel al rivalelor. Apoi, pentru ca Ovidiu Stinga a pregatit foarte bine echipa, si este convins ca tactica implementata de „olandez“ in Cipru va avea efectul scontat.


In opinia fundasului craiovean, nici Petrolul Ploiesti si nici Unirea Urziceni nu vor avea capacitatea de a mentine pasul cu echipa craioveana. „Nu vom avea nici o problema in retur. Promovam doua sute la suta. Avem cel mai valoros lot din serie si nu vad cine ne-ar pune probleme. Fac pariu ca, la sfârsitul sezonului, o sa avem cel putin opt-noua puncte in fata celor de la Petrolul si Unirea Urziceni, mai ales dupa pregatirea din Cipru“, a incheiat Dragos Stavaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS