19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Militarii“ ataca Heerenveenul

„Militarii“ ataca Heerenveenul

Olaroiu sustine ca Steaua vizeaza victoria in partida din aceasta seara, de pe arena „Abe Lenstra“.


Stadionul „Abe Lenstra“ va gazdui in aceasta seara, de la ora 20.15, meciul dintre formatia olandeza SC Heerenveen si campioana României, Steaua. Partida va fi arbitrata de o brigada din Scotia, avându-l la centru pe Stuart Dougal, care va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Stuart Macaulay si Francis Andrews.


Antrenorul echipei batave, Verbeek, spera ca jucatorii Michel Breuer si Arnold Bruggink, care s-au accidentat la meciul de campionat cu Heracles Almelo, sa fie recuperati pâna la ora confruntarii cu Steaua. Verbeek i-a pierdut in iarna pe doi dintre cei mai buni fotbalisti ai sai, Huntelaar si Samaras, pe care i-a inlocuit cu jucatori foarte tineri. Referindu-se la cei doi fotbalisti, tehnicianul Stelei, Cosmin Olaroiu, a spus: „Huntelaar a marcat 17 goluri pentru ei, era un jucator important, foarte abil. In ceea ce-l priveste pe Samaras, el a jucat mai putin. Titular era Nilsson, care este intr-o forma foarte buna, marcând patru goluri in ultimele meciuri, desi a fost mai mult timp accidentat“.


Olaroiu a precizat ca obiectivul echipei sale in meciul cu Heerenveen este victoria. „Mergem sa câstigam, dar ca sa câstigam trebuie sa inscriem gol sau goluri. Asta este ideea cu care plecam la drum. Pentru noi este important sa luam o optiune de calificare inca din prima mansa“, a precizat Olaroiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS