12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri dificile pentru români

Meciuri dificile pentru români

Cupa UEFA se reia astazi, când sunt programate 13 partide din prima mansa a 16-imilor, celelalte trei meciuri urmând sa se joace mâine. Pe lânga fotbalistii care evolueaza la Steaua si la Rapid, in aceasta faza a competitiei mai sunt implicati câtiva jucatori români.


Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, va juca in deplasare cu OSC Lille. Dintre fotbalistii români legitimati la formatia din Donetk, doar Rat are sanse sa joace titular in partida de astazi, Marica fiind mai mult rezerva in meciurile de verificare din aceasta iarna, in timp ce Barcauan este pus pe lista de transferari.


AS Roma, echipa la care este legitimat capitanul tricolorilor, Cristi Chivu, va intâlni, in deplasare, formatia Club Brugge. Chivu a fost recuperat dupa accidentare si este anuntat titular in partida din Belgia.


In celelalte partide care se vor disputa astazi, gazdele sunt favorite in intâlnirile Schalke – Espanyol Barcelona si Artmedia – Levski, in timp ce meciurile Lokomotiv Moscova – Sevilla, Litex Loveci – Strasbourg, Bolton – Marseille si Betis – AZ sunt foarte echilibrate. Oaspetii spera sa-si impuna valoarea superioara in partidele FC Basel – AS Monaco, Udinese – Lens si Rosenborg – Zenit.


Mâine, Slavia Praga va primi vizita formatiei la care evolueaza Paul Codrea, Palermo. Chiar daca si-a schimbat recent antrenorul, VfB Stuttgart este favorita in partida de acasa cu Middlesbrough, in timp ce alta echipa germana, Hamburg, are prima sansa in disputa din deplasare cu Thun. Malik Fathi a precizat ca ar fi extraordinar ca Hertha sa inscrie trei goluri pe teren propriu, asigurându-si practic calificarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS