19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCu Rapidul la Berlin

Cu Rapidul la Berlin

Giulestenii joaca in aceasta seara in fieful Herthei si vor incerca sa profite de numeroasele indisponibilitati din lotul germanilor.


In prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA, Rapid Bucuresti va intâlni astazi, pe arena „Olympiastadion“, de la ora 19.00, formatia germana Hertha Berlin. Partida va fi arbitrata de o brigada din Spania, condusa la centru de Eduardo Gonzalez, ajutat la cele doua linii de Carlos Villate si Roberto Del Palomar.


Dupa ce s-au pregatit timp de o saptamâna la Montreux (Elvetia), unde au disputat si trei partide amicale, giulestenii au ajuns luni la Berlin. Antrenorul Razvan Lucescu nu va putea conta la meciul cu Hertha pe atacantii Viorel Moldovan, accidentat, si Daniel Pancu, fara drept de joc. In schimb, portarul Danut Coman si mijlocasul Marius Maldarasanu, care au acuzat probleme de sanatate, au sanse mari sa evolueze astazi.


La rândul sau, antrenorul echipei Hertha Berlin, Falko Gotz, se confrunta cu o serie de probleme de efectiv inaintea partidei cu Rapid. Mai vechilor indisponibili Josip Simunici si Oliver Schroder li s-a alaturat fundasul Dick van Burik, care a suferit o accidentare la tendonul lui Ahile, in partida cu VfL Wolfsburg, scor 1-1, din etapa a 21-a a Bundesligii, fiind inlocuit dupa numai 20 de minute. Prezenta lui Van Burik in centrul apararii formatiei berlineze in partida cu Rapid este incerta. De asemenea, Andreas Neuendorf este suspendat pentru cumul de cartonase galbene, in timp ce Marko Pantelici nu are drept de joc in Cupa UEFA. Gotz ar putea conta insa pe Gilberto, care nu a evoluat in ultimele trei meciuri, dupa ce in partida cu Hanovra 96, din etapa a 18-a a Bundesligii, a suferit o comotie cerebrala si o accidentare la spate. Antrenorul Razvan Lucescu a afirmat despre Gilberto ca este unul dintre jucatorii de baza ai Herthei. In ciuda acestor probleme, antrenorul Falko Gotz este optimist, bazându-se pe faptul ca giulestenii nu au sustinut nici un meci oficial in acest an. „Intâlnim un adversar care va juca defensiv. Totusi, va trebui sa luam avantaj in vederea returului. Sper sa profitam de faptul ca Rapid nu a disputat in acest an meciuri oficiale“, a opinat Gotz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS