16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii sunt in progres

Pandurii sunt in progres

Elevii lui Viorel Hizo au fost superiori slovacilor, in special in prima repriza, când au si marcat ambele goluri.


Dupa o infrângere si un egal, Pandurii Târgu Jiu a obtinut primul succes pe pamânt cipriot, invingând cu scorul de 2-1 Dubnica, echipa care activeaza in prima liga din Slovacia. Elevii lui Hizo au dominat categoric prima parte, reusind sa inscrie de doua ori, prin Keca si Stefan, dar nu au reusit sa conserve diferenta pâna la final, primind gol in ultimele secvente ale intâlnirii. Gafeurul din meciul precedent, Dragomir, a ramas pe banca de rezerve, „Dulaul“ apelând la Trofin pe partea stânga, aceasta fiind, de altfel, singura modificare fata de jocul cu Sandefjord.


Oltenii au inceput in forta si in minutul 13 au beneficiat de o lovitura de la 11 metri acordata dupa un fault asupra lui Vintilescu. Keca si-a asumat raspunderea si a deschis scorul, 1-0. Cu zece minute inainte de finalul primei parti, Sava a executat bine o lovitura libera de la marginea careului, portarul advers a respins pâna la Stefan, care a reluat puternic in plasa pentru 2-0.


Slovacii nu au contat prea mult in ofensiva, Pustinjakovic fiind deranjat o singura data cu un sut de la circa 35 de metri care nu i-a pus probleme. La adapostul acestui rezultat, Hizo a trimis in teren in actul secund sapte jucatori noi printre care si juniorul Gogelescu, aflat la primul sau meci in Cipru.


Final cu ghinion


Adversarii gorjenilor s-au aratat periculosi in minutul 58, dar Pustinjakovic a parat sutul puternic al unui adversar. Armel si-a trecut si el in cont o actiune finalizata cu un sut pe lânga poarta, iar Dubnica a marcat golul de onoare in ultimele secunde ale jocului. Angajat cu o pasa lunga, Grendel a câstigat duelul pentru balon cu Perisic si a sutat la coltul lung, fara sperante pentru Pustinjakovic.


Pentru ca s-a acumulat o stare de oboseala dupa o saptamâna de pregatire, tehnicianul Viorel Hizo a renuntat la sedinta din dimineata meciului, oferindu-le jucatorilor posibilitatea sa se odihneasca.


„Dulaul“ a spus la final ca l-a multumit prestatia elevilor sai: „Am intâlnit o echipa buna, care a facut presing pe toata durata jocului, dar ne-am descurcat bine. Am condus cu 2-0, pacat ca am primit iarasi gol in minutul 90. Cred ca suntem blestemati cu minutul asta. Echipa a jucat din ce in ce mai bine, de la meci la meci, si suntem pe un drum bun. Sa vedem ce reusim in continuare pentru ca mai avem trei jocuri. In fiecare meci am facut câtiva pasi in fata, iar asta imi da speranta ca echipa poate sa joace mai bine“.


„Pandurii“, indragostiti de fotbal


In lipsa partenerelor de viata lasate acasa, fotbalistii de la Pandurii nu au alta alternativa in Cipru si petrec Ziua Indragostitilor alaturi de obiectul muncii. Fotbalul este inlocuitorul ideal in inimile „pandurilor“, iar acestia trebuie sa amâne cu o saptamâna petrecerea de Valentine’s Day.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS