17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

La lilieci

Valencia i-a invins duminica seara pe „extraterestri“ si s-a apropiat periculos de primul loc.


FC Barcelona a suferit duminica seara a doua infrângere consecutiva in campionat, dupa ce a pierdut, cu scorul de 1-0 (1-0), in deplasare, partida cu FC Valencia, din cadrul etapei a 23-a a Primerei Division. Unicul gol al meciului, disputat pe stadionul „Mestalla“, in prezenta a 50.000 de spectatori, a fost marcat de David Villa (’44), atacantul „liliecilor“ aflându-se la a 15-a reusita in actuala editie a campionatului.


„Extraterestrii“ au fost lipsiti de aportul a trei jucatori importanti, Ronaldinho, Messi si Deco, primul fiind suspendat, iar ceilalti doi accidentati. In urma acestei infrângeri, Barcelona continua sa se afle pe primul loc, dar are un avans de numai sase puncte in clasament fata de Valencia.


Rijkaard: „Infrângerea face parte din fotbal“


Antrenorul echipei catalane, Frank Rijkaard, a opinat ca scorul meciului Valencia – FC Barcelona, 1-0, nu reflecta realitatea din teren si a mentionat ca elevii sai trebuie sa accepte faptul ca infrângerea face parte din fotbal. „Valencia are o echipa foarte buna, foarte puternica, insa scorul final nu reflecta realitatea din teren, deoarece a fost un meci foarte disputat. Noi trebuie sa acceptam ceea ce s-a intâmplat. Infrângerea face parte din fotbal si doresc sa felicit Valencia, care a jucat foarte bine pe contraatac“, a afirmat Rijkaard.


Tehnicianul echipei Valencia, Quique Sanchez Flores, considera ca formatia sa are sanse in lupta pentru obtinerea titlului de campioana. „Jucam suficient de bine pentru a porni in urmarirea Barcelonei pâna la finalul sezonului. Putem sa-i punem sub presiune, dar obiectivul nostru ramâne calificarea in Liga Campionilor“, a spus Flores.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS