9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Galacticii“ nu au renuntat la titlu

„Galacticii“ nu au renuntat la titlu

Formatia din capitala Spaniei se mentine pe locul al treilea, la sapte puncte in urma liderei.


Real Madrid, care a invins sâmbata, in deplasare, cu 2-0, pe Athletic Bilbao, se situeaza pe pozitia a treia in Primera Division, la sapte puncte in urma Barcelonei. In partida de sâmbata, care a contat pentru etapa a 23-a a Primerei Division, „galacticii“ au deschis scorul inca din minutul 5, când brazilianul Robinho a profitat de o eroare a portarului Lafuente si a trimis mingea in plasa. In cel de-al treilea minut de prelungire al meciului, mijlocasul Raul Bravo, intrat pe teren spre final, in locul lui Cicinho, a punctat pentru 2-0, dupa o combinatie cu Baptista, la rândul lui introdus in repriza a doua. Acesta a fost cel de-al cincilea succes consecutiv obtinut de Real Madrid in Primera Division.


In meciul de la Bilbao, mijlocasul uruguayan al „galacticilor“, Pablo Garcia, a suferit o accidentare la ligamentul lateral intern al genunchiului stâng si ar putea fi indisponibil pâna la finalul sezonului. Alt jucator accidentat in partida de sâmbata este Jose Maria Gutierrez „Guti“, care a suferit o contuzie la coapsa dreapta. Cei doi se alatura astfel pe lista indisponibililor de la Real Madrid lui Raul, Diego Lopez, Alvaro Mejia, Ivan Helguera, David Beckham si Ronaldo.


Raul si-a reluat pregatirile cu echipa dupa accidentarea la genunchiul stâng, dar inca acuza dureri. Beckham, care sufera de dureri in zona lombara, va fi recuperat pâna marti, când este programata mansa secunda a intâlnirii cu Real Zaragoza, din semifinalele Cupei Spaniei. In tur, Real Madrid a pierdut cu scorul de 1-6.


Getafe a remizat


In runda a 23-a a Primerei Division, echipa la care evolueaza românii Cosmin Contra si Gica Craioveanu, Getafe, a terminat la egalitate, scor 1-1, in deplasare, cu „lanterna“ Mallorca. Arango a marcat pentru gazde, in minutul 68, iar Vivar Dorado a restabilit egalitatea cu zece minute inainte de final. La Getafe, Contra a fost titular si a jucat pe toata durata meciului, in timp ce Craioveanu nu a fost convocat.


Celelalte rezultate inregistrate in etapa a 23-a a Primerei Division: Cadiz – FC Sevilla 0-4 (Saviola ‘5, Puerta ’71, Kepa ’89, Kanoute ’90+2), Osasuna – Real Zaragoza 1-1 (Milosevici ‘3 / Ponzio ’41), Atletico Madrid – Real Sociedad 1-0 (Kezman ’82), Deportivo Alaves – Malaga 3-2 (Cesar Navas ’44-autogol, Aloisi ’50, Bodipo ’58 / Duda ’70, Hidalgo ’90), Betis Sevilla – Deportivo La Coruna 0-1 (Ruben ’90+3), Celta Vigo – Villarreal 1-0 (Baiano ’38-penalti), Espanol Barcelona – Racing Santander 0-2 (Damia ’82, Casquero ’83).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS