17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am fost perfecti!“

„Am fost perfecti!“

Arena „Giuseppe Meazza“ din Milano a gazduit duminica derbiul dintre Internazionale si Juventus, care s-a desfasurat in prezenta a 79.000 de spectatori, in cadrul etapei a 25-a a primei ligi italiene. Formatia torineza a invins, cu scorul de 2-1, fortificându-si astfel pozitia de lidera in Seria A. Dupa ce a câstigat „Derby d’Italia“, partida intre singurele echipe care nu au retrogradat niciodata, Juventus s-a distantat la 12 puncte de Inter si de AC Milan, luând astfel o optiune serioasa pentru câstigarea celui de-al 29-lea „scudetto“.


Juventus a deschis scorul in minutul 63, când Ibrahimovic a fructificat centrarea lui Camoranesi, Inter a egalat prin Samuel (’73), care l-a invins cu capul pe Buffon, in urma executarii unei lovituri de colt, iar golul victoriei „bianconerilor“ a fost marcat in minutul 85 de Del Piero (foto), intrat pe teren in repriza a doua, care a transformat o lovitura libera de la 20 de metri. Mutu a fost rezerva si a intrat pe teren in minutul 75, in locul lui Camoranesi.


Capello: „Am jucat pentru victorie“


Antrenorul Fabio Capello a declarat ca elevii sai au jucat perfect in meciul cu Internazionale Milano. „Am fost perfecti! Existau trei rezultate posibile, dar noi am jucat pentru victorie. A fost un meci fantastic si nu exista nici o indoiala ca a câstigat echipa cea mai buna“, a afirmat Capello.


La rândul sau, tehnicianul echipei Inter Milano, Roberto Mancini, a afirmat ca jucatorii sai nu au fost destul de precisi la finalizare: „Dupa ce am egalat, jocul s-a echilibrat, dar arbitrul a avut probleme din cauza lui Nedved, un jucator care se arunca tot timpul pe teren, iar arbitrii cad in plasa sa. Desi ne-am creat ocazii, nu am stiut sa profitam de ele“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS