21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRosu va reveni in Primera Division

Rosu va reveni in Primera Division

Mijlocasului român Laurentiu Rosu i-a fost propus de clubul Recreativo Huelva, din liga a doua a campionatului Spaniei, prelungirea contractului scadent la finalul sezonului 2005/2006. Rosu, care are 30 de ani, s-a transferat la Recreativo Huelva in august 2004, de la Numancia.


Conform presei iberice, Rosu se afla printre fotbalistii pe care conducerea clubului Recreativo doreste sa-i pastreze in lot si in sezonul urmator, indiferent daca formatia din Huelva va reusi sau nu sa promoveze in Primera Division.


Presedintele clubului spaniol, Francisco Mendoza, a declarat ca „s-a discutat deja cu reprezentantii unor jucatori“, fara a da vreun nume. Ziaristii spanioli sustin insa ca este vorba despre agentii lui Rosu si Aitor, ambii având sanse mari sa ramâna la Recreativo si in sezonul urmator.


Dupa 23 de etape disputate in Segunda Division, Recreativo ocupa locul doi in clasament, cu 43 de puncte, unul mai putin decât liderul Xerez. La finalul sezonului vor promova in prima liga ocupantele primelor trei pozitii in esalonul secund.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS