27.8 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportNica, o posibila solutie pentru „mineri“

Nica, o posibila solutie pentru „mineri“

Minerul Motru a invins cu scorul de 4-0 divizionara C Severnav, intr-un meci amical disputat la Baile Herculane. Daca fotbalistii care au compus primul unsprezece al „minerilor“ s-au intrecut in ratari, formula de echipa din actul secund a fost mai eficienta, inscriind de patru ori intr-un interval de douazeci de minute. Nedelea a deschis scorul la trei minute de la reluare, reluând in plasa o minge centrata de Apostol de pe partea dreapta, iar Buca a majorat diferenta in minutul 55, dupa o combinatie cu Oprea. Atacantul care a revenit dupa o fractura de peroneu suferita in tur, Oprea, si-a trecut si el numele pe tabela de marcaj, dupa ce l-a deposedat pe unul dintre fundasii adversi si a finalizat pentru 3-0. Scorul final a fost stabilit de B. Popescu, in minutul 65, cu un sut de la 22 de metri in vinclul portii adverse.


Tehnicianul Silviu Lung i-a foslosit in prima repriza pe Andreescu – Balan, Naicu, Nueleanu – Patru, Stana, Bertea, Nicoloff – Soo – Volocaru, Patrascu. In repriza secunda au jucat: Barbu (Munteanu) – Apostol, Mieila, R. Radoi – Purdescu, Nedelea, B. Popescu, Trifu – Nica – Oprea, Buca.


Tehnicianul Silviu Lung il testeaza in aceste zile pe fostul „pandur“ Costel Nica, fotbalist care nu a mai evoluat de un an din cauza mai multor interventii chirurgicale suferite la ligamentele incrucisate. „Din punct de vedere medical, Nica nu mai are probleme, dar este la pamânt cu pregatirea fizica. Este un fotbalist bun, dar vreau sa-l mai vad si in amicalul cu Building“, a spus Lung.


Urmatorul test pentru „mineri“ are loc sâmbata, când vor intâlni, la Vânju Mare, divizionara C Building.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS