20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am batut, dar nu ne-am calificat“

„Am batut, dar nu ne-am calificat“

Antrenorul „militarilor“, Mugurel Gusatu, a glumit ieri pe seama amicalului din „Orasul minunilor“, fiind bucuros ca si-a luat revansa dupa ce pierduse cu 0-3 saptamâna trecuta.


FC Caracal invinsese Armata, miercurea trecuta, la Craiova, cu 3-0. Ieri, elevii lui Mugurel Gusatu si-au luat revansa, invingând cu 1-0 divizionara B olteana gratie golului reusit de Marian Turcila, in minutul 10.


La un corner de pe partea dreapta, Marinica a reluat spre poarta cu capul, defensiva lui Nae Ungureanu a respins defectuos, iar Turcila, pe faza, a reluat in poarta.


„A fost un meci frumos, cu ocazii de amblele parti, jucat pe un teren acoperit cu un strat subtire de zapada. Am batut cu 1-0, dar nu ne-am calificat pentru ca acum o saptamâna am pierdut la scor de forfait“, remarca cu umor antrenorul Mugurel Gusatu. La meci au asistat, printre altii, Ilie Balaci, noul finantator al echipei FC Caracal, si Silvian Cristescu, director sportiv la Universitatea.


Armata Craiova va mai sustine in perioada urmatoare inca cinci partide de verificare, Gusatu dorind sa-si vada elevii in cât mai multe amicale pentru a stabili lotul pe care se va baza in retur.


Dupa cum se stie, Armata Craiova evolueaza in seria C5, având ca obiectiv promovarea. Sâmbata, „militarii“ vor juca impotriva divizionarei D doljene Avântul Isalnita, iar saptamâna viitoare au programata o „dubla“ cu Minerul Motru (miercuri la Craiova si sâmbata la Motru).


Peste doua saptamâni, elevii lui Mugurel Gusatu vor da piept, tot intr-o „dubla“ amicala, cu o alta divizionara B, Dacia Mioveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS