15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Il Dottore“ este dependent de viteza

„Il Dottore“ este dependent de viteza

Italianul Valentino Rossi a inregistrat cel mai bun timp in a doua zi a testelor pe care echipele de motociclism viteza de la clasa MotoGP le-au efectuat pe circuitul Losail din Qatar.


La numai câteva zile dupa ce a efectuat câteva antrenamente cu un monopost de Formula 1 Ferrari, la Valencia, uimind intreaga asistenta cu performantele obtinute, „Il Dottore“ a revenit in saua motocicletei sale Yamaha M1 si a parcurs câteva zeci de tururi, pe cel mai rapid dintre ele fiind cronometrat cu timpul de un minut, 57 de secunde si 36 de sutimi. Cvintuplul campion mondial la „clasa regina“ l-a devansat pe coechiperul sau de la Yamaha, americanul Colin Edwards, si pe compatriotul acestuia, John Hopkins, de la Suzuki. Al patrulea timp i-a apartinut altui pilot de la Yamaha, spaniolul Carlos Checa, acesta fiind si protagonistul unei cazaturi spectaculoase, in urma careia a fost transportat la spital.


Nu a participat la teste echipa Honda si nu au fost prezenti nici pilotii oficiali ai echipei Ducati. Ziua a doua a antrenamentelor de la Losail a fost mai scurta ca de obicei, din cauza scaderii bruste a temperaturii in aer si la nivelul asfaltului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS