15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFisichella vrea sa fie egalul lui Alonso

Fisichella vrea sa fie egalul lui Alonso

Presa iberica a scris ca pilotul italian Giancarlo Fisichella se simte increzator inaintea debutului sezonului 2006 de Formula 1 si este sigur ca echipa Renault ii va oferi sanse egale in lupta pentru titlul mondial, atât lui, cât si spaniolului Fernando Alonso, campionul mondial en-titre. Anuntul plecarii lui Alonso, din 2007, la McLaren a alimentat speculatiile ca Fisichella va deveni candidatul principal al echipei Renault pentru apararea titlului mondial cucerit de iberic.


„Raspunsul este usor si, totusi, nu. Nimeni nu va fi favorizat. Fernando a avut un sezon fantastic in 2005, dar acum vom incepe competitia in aceleasi conditii. Suntem la acelasi nivel in campionat si in cadrul echipei. Din punctul meu de vedere, vom incepe de la zero in Bahrein si sper ca va exista o rivalitate pozitiva in acest an“, a spus Fisichella.


Despre motoarele V8, introduse incepând din acest sezon, italianul crede ca monoposturile sunt mai usor de condus, dar nu permit erori.


„Masinile sunt mai usor de pilotat, dar nu cred ca favorizeaza un stil de pilotaj prudent. Va trebui sa comit mai putine erori decât cu V10. Toata lumea se va adapta, chiar si pilotii cu un stil mai agresiv pot controla bine monopostul“, a opinat pilotul italian.


Renault a anuntat ca in acest sezon va incerca sa reediteze performantele pe care le-a obtinut in sezonul trecut, si anume titlul mondial la piloti si la constructori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS