21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSava, „pandur“ pentru sase luni

Sava, „pandur“ pentru sase luni

„Savarina“ i-a cucerit pe spectatorii amicalului cu FC Caracal la prima atingere a balonului, dar nici sârbul Vranjkovic nu s-a descurcat rau.


Trei minute i-a trebuit antrenorului Viorel Hizo sa-l convinga pe Marius Sava sa joace pentru Pandurii in urmatoarele sase luni, „Savarina“ inlocuindu-l in ultimul moment pe Malaele pe lista „pandurilor“ care urca in avionul de Cipru. Intre timp, talentatul fotbalist craiovean a facut o demonstratie a calitatilor sale in amicalul cu FC Caracal, scor 2-2.


Pe un teren aglomerat, tehnica lui Sava a atras atentia spectatorilor de pe margine, care l-au adoptat imediat. In primele zece minute ale amicalului, „Savarina“ a iesit la rampa de doua ori, cu o lovitura libera si un „asist“ pentru Perisic, mingea ocolind de fiecare data vinclul portii lui Lung. O pasa cu calcâiul pentru golul lui Amzucu a confirmat asteptarile antrenorului Viorel Hizo.


„Noi nu aveam jucatori care sa elimine adversarii cu usurinta cu care Sava o face. Aveam nevoie de un jucator de ultima treime a terenului, care sa-mi aduca mingea in fata portii. Sper ca prin venirea lui Sava sa rezolvam aceasta problema. Sava poate sa fie un conducator de joc, sa dirijeze jocul in anumite momente“, a spus „Dulaul“.


Hizo a motivat de ce intre gorjeanul Malaele si craioveanul Sava l-a ales pe ultimul. „Malaele are mai multe probleme decât are Sava. Si atunci, dintre cei doi l-am ales pe Marius Sava. Eu sper sa nu am probleme cu el. Am avut o discutie cu Sava, in trei minute i-am spus ce vreau de la el, a fost de acord si am incredere ca poate sa revina“, a spus Hizo.


Daca-si rezolva problemele personale pâna mâine, Lucian Malaele ar putea ajunge in Cipru, alaturi de presedintele Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS