15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuvetii jucara sârba

Juvetii jucara sârba

Universitatea – FC Buduknost 0-1


A marcat: Baljac ’80.


Universitatea: Bornescu – Ciuca, Dodd, Mitchell – Dananae, D. Stoica, Stinga, Velcovici – A. Ionescu, L. Preda – Dina. Antrenor: Ovidiu Stinga. Au mai jucat: Lung jr., Al. Piturca, Saceanu, Stemat, Stavaru, Covalenco, Curteanu, Fl. Costea, Al. Costea.


FC Buduknost: Radanovic – Pjevac, Savic, Milosevic, Jovandici – Zafirovic, Drincic, Andrici, I. Stojakovic – Belic, Micic. Antrenor: Nicola Rakojevic. Au mai jucat: Todorovic, Baljac, Kulic, Kasem, Tosic, Stupar, Kutlacic, Radovanovic, N. Stojakovic.


Au arbitrat: S. Washington – M. Lloyd, M. Gray.


Cartonase galbene: Ciuca / Savic, Milosevic, Drincic.


Alb-albastrii au intrat in jocul celor de la FC Buduknost si nu au reusit sa puna in pericol poarta sârbilor nici macar o data, atacul craiovean fiind inexistent.


O victorie, un egal si doua infrângeri a contabilizat Universitatea pâna acum in turneul de pregatire din Cipru. Oltenii au fost invinsi ieri de FC Buduknost Banatski Dvor, ocupanta pozitiei a saptea in campionatul Serbiei, la capatul unui joc anost, fad din punct de vedere al realizarilor.


Universitatea a inceput bine meciul, si-a studiat adversara cu atentie, a combinat bine la mijlocul terenului, dar nu a reusit sa-si creeze ocazii de gol, deoarece Dina a fost anihilat de fiecare data de defensiva sârbilor.


Practic, gruparea alb-albastra, desi s-a apropiat de multe ori de poarta lui Radanovic, nu a reusit sa pericliteze nici un moment integritatea celor de la FC Buduknost. Singura ocazie notabila din prima repriza a fost irosita de Dina, care a patruns in careul advers, dar reflexul excelent al goal-kepper-ului sârb a fost oportun, sutul fiind deviat in corner. Nici rivalii oltenilor nu s-au putut lauda cu finalizarile, pentru ca nici Micic (’17), si nici Stojakovic (’24) nu s-au dovedit prea inspirati in momentul decisiv, in plus, Bornescu fiind de fiecare data la post.


Atacul a suferit din plin


Rezultatul inregistrat la pauza parea sa fie cel final, pentru ca, la modul cum s-au desfasurat ostilitatile in teren, numai o gafa putea schimba soarta partidei. Si aceasta a venit, din pacate, in tabara craioveana. In minutul 80, Silviu Lung jr. nu a iesit sa intercepteze centrarea lui Drincic si nici nu l-a atentionat pe Ciuca de faptul ca nu este in pericol. Capitanul Universitatii a respins in picioarele lui Baljac, care, din interiorul careului mare, a indeplinit o simpla formalitate.


Replica oltenilor nu a venit, asa cum era de asteptat, pentru ca fratii Costea si Alexandru Piturca nu au beneficiat de prea multe baloane utile. Caderea Universitatii din repriza secunda s-a datorat, din nou, rezervelor, tinerii introdusi de Stinga neridicându-se la nivelul jucatorilor de baza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU