24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Catelu'“ ar vrea la Craiova

„Catelu’“ ar vrea la Craiova

Dupa ce s-a pregatit toata vara trecuta sub comanda lui Ovidiu Stinga, atacantul craiovean nu a primit dezlegarea celor de la Ergotelis pentru a evolua sub culorile Universitatii.


Dorit de Universitatea in vara, Lucian Pirvu a incercat sa-i convinga pe oficialii clubului Ergotelis sa-i dea liber, pentru a putea merge la Craiova. Acest lucru nu s-a realizat insa, pentru ca grecii se bazau pe serviciile sale, mai ales ca traversau o perioada destul de delicata. Revenirea acestuia la echipa elena nu a fost de bun augur, deoarece lucrurile au capatat o intorsatura nefavorabila din toate punctele de vedere, mai ales financiar. Din acest motiv, „Catelu’“ a depus la finele turului de campionat un memoriu catre UEFA, asta dupa ce federatia elena i-a respins cererea de a deveni jucator liber de contract. Lucian Pirvu se afla de câteva zile in Cipru, unde incearca sa-si gaseasca un angajament, fapt pentru care le-a facut joi seara o scurta vizita fostilor sai colegi de la Universitatea. Acesta a discutat mai bine de doua ore cu Mircea Bornescu, Gabriel Velcovici, Madalin Ciuca si Robert Saceanu.


Tânjeste dupa echipa de suflet


Esecurile din vara precedenta l-au marcat pe Lucian Pirvu, care si-a dorit sa imbrace tricoul echipei sale de suflet. Fostul atacant al Extensivului a marturisit ca si-ar dori sa se alature Universitatii, in primul rând pentru ca ar reveni acasa, apoi pentru minunatul public craiovean, insa acest lucru nu depinde doar de el. „Regret ca nu am putut sa ramân in vara la Universitatea. Mi-ar fi placut sa ramân alaturi de colegii mei si, impreuna, sa realizam reconstructia acestei echipe. Nu a fost sa fie. Eu si acum as veni la Craiova, in primul rând pentru ca as fi alaturi de familie si de prieteni, apoi pentru publicul de pe «Ion Oblemenco», pentru care nu am jucat niciodata“, a spus Lucian Pirvu.


Stinga nu-l vrea


In ciuda faptului ca in vara antrenorul Universitatii era multumit de aportul lui Florin Pirvu, Ovidiu Stinga si-a schimbat radical opinia in legatura cu revenirea acestuia la Universitatea. Acest lucru a fost confirmat chiar de atacantul craiovean, care nu a dorit sa motiveze in vreun fel acest fapt. Cu toate acestea, „Catelu’“ nu a exclus posibilitatea ca, in viitor, sa-si poata indeplini visul, evoluând impotriva rivalelor din Bucuresti imbracat in tricoul alb-albastru. „Am discutat cu Ovidiu Stinga, dar mi-a spus ca nu are nevoie de mine. Nu vreau sa-i comentez decizia, cu toate ca ma doare. Oricum, nu voi renunta la gândul ca, intr-o buna zi, voi juca impotriva lui Dinamo, Steaua sau Rapid având in spate 35 de mii de olteni“, a mai spus Lucian Pirvu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS