15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Ar fi culmea sa pierdem“

„Ar fi culmea sa pierdem“

Valentin Nistoran, antrenorul echipei Energoconstructia Craiova, nici nu se gândeste sa piarda in fata „lanternei rosii“, Cosmos Pitesti.


Energoconstructia Craiova va sustine astazi, in deplasare, un nou meci contând in campionatul Diviziei A la futsal, urmând sa intâlneasca la Pitesti echipa Cosmos. Partida este la mâna craiovenilor, care au sansa sa-si adauge alte trei puncte in clasament, consolidându-si pozitia a patra in clasament.


Oltenii au acumulat 35 de puncte si se afla la doar un punct de ocupanta locului trei, Silvanus Resita, care are victoria asigurata in aceasta etapa, deoarece urma sa joace cu ACS 3 Bucuresti, echipa care s-a retras din campionat dupa finalul turului. De asemenea, toate echipele care urma sa joace cu MGA Bucuresti, retrasa din campionat, vor câstiga la masa verde.


O victorie in Trivale i-ar mentine pe craioveni la aceeasi diferenta fata de resiteni (un punct), elevii lui Valentin Nistoran revenind pe podium daca inving miercuri (ora 19.00 – Sala Sporturilor) echipa Eurolines Bucuresti, intr-un meci restanta care trebuia sa se dispute etapa trecuta.


Din lotul pe care antrenorul Valentin Nistoran il va deplasa la Pitesti vor lipsi Mihalache si Chiliman, care acuza accidentari destul de serioase.


„Batem la Pitesti, pentru ca valoarea lotului ne impune acest lucru. Ar fi culmea sa pierdem“, spunea optimist antrenorul Nistoran.


Trebuie remarcat ca, in afara meciului de azi si a restantei de mâine, craiovenii mai au de sustinut sase etape in acest campionat, fiind virtual calificati in play-off-ul competitiei.


„De acum inainte nu trebuie decât sa ne prezentam la meciuri. Vom incerca sa ne facem jocul si sa ne pregatim pentru play-off, la care suntem deja calificati“, a mai spus Nistoran.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS