32.8 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Craiova - Tundja Iambol

CSM Craiova – Tundja Iambol

Astazi dupa-amiaza, incepând cu ora 17.00, in sala Universitatii (lânga Colegiul „Fratii Buzesti“) se va desfasura prima gala de box internationala pe 2006 intre pugilisti de la CSM si cei ai clubului bulgar Tundja Iambol, competitie organizata de CSM Craiova, Directia pentru Sport si Asociatia Judeteana de Box Dolj. Sâmbata dimineata, tot in sala din Valea Vlaicii, va avea loc cea de-a doua gala, incepând cu ora 11.00. Delegatia celor de la Tundja a ajuns in România ieri dupa-amiaza, a fost intâmpinata in Vama Calafat de antrenorul emerit de box, Vasile Fintina, si condusa la „Casa Olimpic Sport“ Craiova, unde este stabilit cartierul general al bulgarilor.


Dupa toate probabilitatile, vor fi cel putin 12 meciuri per gala, asa cum s-a convenit in Bulgaria intre reprezentantii Craiovei si cei ai clubului din Iambol. Antrenorul Vasile Fintina, cel care a fost in Bulgaria impreuna cu presedintele Asociatiei Judetene de Box Dolj, Fanel Trandafir, pentru a stabili aceasta colaborare cu clubul Tundja, a afirmat ieri: „Cele doua gale internationale de vineri (astazi – n.r.) si sâmbata sunt extrem de utile pentru pugilistii de la CSM Craiova, mai ales ca putem sa ne dam seama de stadiul de pregatire. Putem sa facem unele comparatii, totul inspre binele boxului craiovean. Ne sunt necesare si utile asemenea gale internationale, mai ales ca acum exista iarasi un fel de emulatie in boxul craiovean. A reaparut in Banie un val nou de pugilisti, unii talentati, iar Asociatia Judeteana de Box se implica pentru solutionarea unor probleme. Totodata, sa nu uitam de impactul rezultatelor deosebite din ultimul an ale lui Sorin Tanasie“.


Pugilistii craioveni se vor deplasa in Bulgaria, la Iambol, la inceputul lunii martie, pentru alte doua gale cu reprezentantii clubului Tundja.


Luiza, Andreea si Cristina promit spectacol


In cele doua zile de gale, intâlnirile vor fi intre senioare, junioare, cadeti si juniori. Dupa toate probabilitatile, astazi si mâine vor intra in ring urmatorii pugilisti de la CSM Craiova: Luiza Dobrica (junioara), Andreea Filipescu si Cristina Raducanu (senioare), Cristian Balmau, Florin Iordache, Ilie Tobosaru, Ionut Carauleanu, Valentin Balaci, Florin Chiciu (cadeti), Titel Carauleanu, Ionut Dinca, Jan Bazaluica si Cosmin Pirvu (juniori).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS