24 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am facut cele mai tari antrenamente“

„Am facut cele mai tari antrenamente“

Jucatorul bosniac se simte pregatit dupa ce a fost chinuit la Rânca si spera sa participe cu succes la salvarea „pandurilor“.


Sosit la Pandurii din curtea campioanei Steaua, bosniacul Boris Keca a dezamagit in primele etape. Plimbat pe toate posturile de antrenorul Viorel Hizo, Keca s-a adaptat treptat la cerintele „Dulaului“, devenind un titular incontestabil in fata apararii. Meciul cu FC National este punctul sau de referinta in tricoul alb-albastru al gorjenilor, reusind atunci si un gol memorabil.


„A fost greu la inceput, dar m-am acomodat si a fost mult mai bine. Sper ca o sa jucam mai bine in retur si sa scapam echipa de retrogradare“, si-a propus bosniacul, lasând in urma problemele de adaptare care i-au afectat prestatia de pe gazon.


Cantonamentul montan de la Rânca a fost cel mai dur din cariera sa, „Dulaul“ confirmându-si statutul de cel mai dur antrenor. „Zapada mare ca la Rânca am mai vazut o singura data, când am venit in România, la Predeal. Asta e pregatirea de iarna pe care trebuie sa o treaca fiecare jucator si dupa aia o sa fie mai usor pentru cei care depasesc perioada asta. Din pacate, la Rânca nu am avut teren de pregatire, dar o sa recuperam in Cipru. Din câti antrenori am avut, mi s-a parut ca pregatirea cu domnul Hizo a fost cea mai dura. Am facut cele mai tari antrenamente, dar asta e bine, pentru ca o sa ne fie mult mai usor in campionat“ este convins Keca.


Mai vrea un atacant


Programul dificil al returului nu-l sperie pe bosniac, acesta vrând sa profite de lipsa de omogenitate a adversarilor Farul, Dinamo si Steaua, care si-au schimbat tehnicienii in aceasta perioada: „Adversarii din primele etape sunt in cautarea echipei de baza si orice e posibil. Chiar in prima etapa, la Constanta, e posibil sa luam trei puncte“. Keca apreciaza ca buna campania de transferari a clubului Pandurii, insa considera ca gorjenii ar mai avea nevoie de un atacant. „Cred ca venirea lui Dragomir, care are o mare experienta, si a lui Karamian, care e un jucator bun, o sa ne ajute. A venit si Malaele, care este un fotbalist foarte bun. Poate ne mai trebuie un vârf, care ar fi bine venit“, a comentat Keca campania de achizitii a clubului Pandurii.


Amical cu Dinamo Kiev


Pandurii Târgu Jiu a definitivat programul meciurilor amicale pe care le va disputa in turneul din Cipru, programat in perioada 5-20 februarie. Elevii lui Hizo vor debuta pe 8 februarie, cu Dinamo Tbilisi (Georgia), iar trei zile mai târziu ii vor avea adversari pe norvegienii de la Sandefjord, formatie care a promovat recent in prima liga din „Ţara fiordurilor“. Pe 13 februarie, oltenii vor juca in compania slovacilor de la FK ZTS Dubnica, locul 8 in prima divizie, iar pe 16 februarie vor evolua in compania lituanienilor de la Zalgiris Vilnius. Ultimul joc cu care divizionara A va incheia turneul este si cel mai puternic, echipa românilor Tibi Ghioane, Florin Cernat si Cristian Irimia, Dinamo Kiev, fiind o obisnuita a grupelor Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS