11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Radiografiile“ juvetilor

„Radiografiile“ juvetilor

Fotbalistii Universitatii au fost caracterizati la rece de Ovidiu Stinga, care a observat alta atitudine la multi dintre ei fata de turul campionatului.


De la reluarea pregatirilor, jucatorii craioveni au devenit mult mai silitori in comparatie cu prima parte a campionatului, unde s-a lucrat din mers la omogenizarea echipei. Ovidiu Stinga si-a „permis“ sa faca o evaluare a echipei, aproape toti fotbalistii Universitatii fiind „disecati“ la rece. Cei care au beneficiat din plin de atentia lui Stinga au fost achizitiile realizate in iarna, dar si jucatorii de baza, care au inceput sa-si dea drumul la joc. „Olandezul“ nu i-a neglijat nici pe juniori, dintre toti Stelica Stemat fiind cel care s-a evidentiat in mod placut.


Florin Costea – „M-a impresionat prin calitatile lui tehnice, are niste incursiuni pe care nu le-am vazut la foarte multi jucatori din România. Cu putina pregatire fizica, poate deveni o solutie pentru postul de atacant“.


Alexandru Costea – „Are niste executii excelente, dar vine de la centrul de copii si juniori, unde nu a fost lucrat foarte mult. Are un fizic foarte bun, in ultimul an a crescut cu 20 de centimetri, si poseda destule calitati pentru un jucator de 17 ani. Va avea un cuvânt greu de spus in maximum doi ani“.


Karl Dodd – „Prin aducerea lui Dodd dorim sa dam o mai mare siguranta in defensiva. Este un jucator tehnic, cu o detenta impresionata, are interventii sigure, insa ma nemultumeste atitudinea lui. Ori este obosit, ori nepasator. Are destul timp la dispozitie sa-mi demonstreze ca ma insel“.


Laurentiu Preda – „Am mare incredere in el, a fost unul dintre jucatorii care a dorit sa ramâna si sa ne ajute. Am fost colegi si ii cunosc foarte bine potentialul. Este un câstig imens pentru aceasta echipa, dar vreau sa-l anunt ca nu va fi usor sa se impuna in primul unsprezece, deoarece concurenta este foarte mare si trebuie sa munceasca mult sa recupereze timpul pierdut“.


„Stoica va fi creierul echipei in faza defensiva“


Dorel Stoica – „Aveam nevoie de un jucator matur, care sa simta jocul, sa paseze bine si sa propulseze echipa in atac. De aceea l-am adus pe Dodd, ca sa-l pot folosi pe el la mijloc, alaturi de Andrei Ionescu. Evolueaza foarte bine pe acest post, inchide foarte bine culoarele si stie sa-si dirijeze colegii in teren. Practic, el va fi creierul echipei in faza defensiva“.


Stelica Stemat – „Am vazut multa daruire la el, este destul de tehnic si a inceput sa-si dea drumul la joc. Nu mai este crispat ca inainte. Patrunde, dribleaza mai mult si paseaza bine, este o solutie pentru postul de mijlocas dreapta, unde evolueaza Dananae“.


Daniel Orac – „Este un jucator cu foarte multe calitati, insa este foarte grabit si asta l-a costat foarte mult in faza de finalizare. In ultimul timp a devenit mai ponderat, gândeste mai mult si a crescut in evolutii fata de turul campionatului. O sa-l ajut cât pot sa mentina aceasta linie ascendenta, pentru ca are capacitate si vointa. Concurenta de care va beneficia de acum incolo ii va face foarte bine. Sper sa-l motiveze mai mult“.


Alexandru Piturca – „A inceput sa aiba alta atitudine. Depinde de el daca stie sa se foloseasca de atuurile cu care este inzestrat. Ar trebui sa-si faca singur autobiografia, in acest fel ar stii unde greseste si ar incerca sa-si repare singur deficientele“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS