12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Motru a remizat cu Juventus

Minerul Motru a remizat cu Juventus

Dupa o saptamâna de pregatire in cantonamentul montan de la Sinaia, Minerul Motru a disputat ieri primul meci amical al anului. „Minerii“ au intâlnit la Busteni divizionara B Juventus Bucuresti, jocul terminându-se nedecis, 0-0.


„A fost un meci util, pe un teren acoperit cu putina zapada. Echipa s-a miscat bine in repriza a doua, când am controlat ostilitatile si am ratat destul de mult“, sunt impresiile tehnicianului Silviu Lung dupa primul joc.


Minerul Motru a inceput meciul cu urmatorul unsprezece: Andreescu – Mieila, Balan, Nueleanu – Hanu, Bertea, Nedelea, Soo – Patrascu – Nicoloff, Volocaru. In repriza secunda au evoluat: Barbu (’70, Munteanu) – R. Radoi, Apostol, Naicu – B. Popescu, Nedelea, Trifu, Stana – Soo – Oprea, Buca.


In primele 45 de minute, gorjenii au irosit o ocazie prin Volocaru, iar in repriza a doua, Oprea, singur cu portarul, si Trifu au fost „fiii risipitori“. Doua lovituri libere semnate de Stana si B. Popescu au trecut milimetric pe lânga poarta echipei din Colentina, tabela ramânând nemiscata pâna la final.


„Nu am ce sa le reprosez baietilor, pentru ca s-au pregatit foarte bine. Sunt multumit si de lot si nu vom mai face nici un transfer“, a mai spus Silviu Lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS