18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Jaber nu este Maradona sa-i pupam picioarele“

„Jaber nu este Maradona sa-i pupam picioarele“

Patronul Stiintei, Adrian Mititelu, considera ca a facut destule eforturi pentru jucator si impresarul acestuia, in timp ce Aksam Kadour ameninta cu judecata FRF pentru a se face dreptate.


Salih Jaber si Adrian Mititelu au pornit ceea ce poate fi lesne numit razboiul irakiano-român. Dupa ce patronul Stiintei a anuntat ca i-a blocat contractul si l-a rugat sa renunte la impresarul Aksam Kadour, jucatorul a ripostat si nu a luat in consideratie indicatiile sefului.


Apoi, pentru comportamentul sau rebel, dar si pentru fapte de indisciplina, pe care oficialii olteni le-au tinut ascunse o buna perioada de timp, Jaber a fost trimis la echipa a doua, ratând turneul de pregatire din Cipru. Salih a contraatacat si de câteva zile nu se mai prezinta la antrenamente, luându-si concediu medical zece zile.


„N-am sa cedez in fata lui Jaber“


Chiar daca nu se poate verifica, este clar ca jucatorul si impresarul acestuia au apelat la acest tertip pentru a-i raspunde pe masura lui Mititelu, care continua sa declare ca si-a platit toate datoriile fata de cei doi. In plus, Mititelu l-a atacat ieri pe Jaber, spunând: „Craiova nu este azil, iar Jaber nu este Maradona ca sa-i pupam talpile. Sunt jucatori care au venit, au cerut 1.000 de dolari in avans si nu stiau cum sa-mi multumeasca. L-am aparat destul pe Jaber, pentru ca Ovidiu Stinga a vrut de mult sa-l dea afara. In conditiile actuale nu se mai poate. N-am sa cedez pentru ca eu sunt de zece ori mai orgolios decât Jaber“, a declarat ieri Mititelu.


Cu toate acestea, jucatorul continua sa fie nemultumit. Acesta nu s-a antrenat nici ieri cu satelitul, desi echipa a doua si-a mutat de ieri cartierul general in cantonamentul din Lunca Jiului, preferând sa mearga la sala de forta.


Irakianul, pe faras din tur


„Jucatorul s-a prezentat la ortoped impreuna cu Mohamed Katta, unul dintre medicii echipei, si i s-a pus diagnosticul traumatism la genunchiul drept, recomandându-i-se 10-15 zile repaus“, a declarat ieri Aksam Kadour, impresarul jucatorului, declarat persona non grata si dusmanul Universitatii de oficialii echipei din Banie.


Kadour a explicat si de ce
s-a ajuns in aceasta situatie: „Inainte de meciul cu Dinamo II cei de la Universitatea mi-au spus ca vor sa scape de Jaber. Erau suparati ca a intârziat la antrenamente si ca nu a dat goluri. Eu i-am cautat echipa si am vrut sa reziliem contractul, dar apoi s-au gândit ca mai bine scapa de impresar. I-au cerut jucatorului sa renunte la mine, apoi l-au lasat acasa si este normal sa fie suparat. Daca Mititelu nu avea bani, puteam sa ne intelegem si gaseam o solutie“.


Aksam a anuntat ieri ca a depus deja memoriul la FRF pentru a-si recupera 30.000 de dolari, cazul urmând sa se judece, probabil, in sedinta de marti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS