22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu, in echipa etapei

Chivu, in echipa etapei

Capitanul nationalei României, Cristian Chivu, care evolueaza la formatia AS Roma, a fost inclus in echipa etapei a 21-a din Serie A, in urma notelor primite in principalele publicatii din Italia. Fundasul român, care a avut o medie a notelor de 7, a ocupat locul trei in clasamentul celor mai buni stranieri ai rundei si pozitia a opta in topul celor mai buni jucatori.


De asemenea, Chivu a fost ales de site-ul calcio.doc printre cei mai buni fundasi ai etapei a 21-a din Serie A, dupa prestatia avuta in partida Udinese – AS Roma, scor 1-4. „De la intoarcerea pe teren a lui Chivu, defensiva Romei a devenit mai sigura, iar echipa a inceput sa obtina victorii“, a scris sursa citata.


Chivu a fost devansat in aceasta ierarhie de Fabio Cannavaro (Juventus Torino) si Ivan Cordoba (Internazionale Milano).


In etapa a 21-a, Cristian Chivu a jucat tot meciul, a inscris in minutul 79, din penalti si a obtinut lovitura de la 11 metri in urma careia Mancini a marcat golul de 1-0 pentru AS Roma, in disputa din deplasare cu Udinese. Românul a fost sanctionat cu un cartonas galben in minutul 17.


Presa italiana a scris ieri ca diriguitorii gruparii Juventus Torino au refuzat o oferta de 12 milioane de euro din partea clubului Borussia Dortmund pentru achizitionarea lui Adrian Mutu. Conducatorii formatiei torineze nu intentioneaza sa-l cedeze pe internationalul român pentru mai putin de 20 de milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS