22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii, prinsi in „mrejele“ Afroditei

Oltenii, prinsi in „mrejele“ Afroditei

Antrenorul Ovidiu Stinga a stabilit toate detaliile programului de pregatire a echipei in Cipru, care va debuta astazi cu un antrenament usor, de acomodare.


Delegatia Universitatii a ajuns in Cipru marti, la o ora târzie, motiv pentru care Ovidiu Stinga a decis sa nu-si forteze elevii chiar din prima zi, pentru a scapa de oboseala acumulata pe drum el programând pentru astazi un singur antrenament. Acomodarea se va face insa cât mai repede, pentru ca timpul trebuie valorificat la maximum, fapt confirmat de cele doua sedinte de pregatire stabilite de „olandez“ in fiecare zi, una de dimineata, cealalta seara. Plecati de la -11 grade, oltenii au ajuns aici, in Cipru, la peste 20 de grade. Alta viata!


Sase meciuri amicale


Perioada de pregatire din Cipru, 24 ianuarie-13 februarie, cuprinde si câteva partide de verificare, in care alb-albastrii vor fi nevoiti sa regleze din „mers“ sistemul de joc, mai ales ca antrenorul Stinga are in vedere câteva scheme noi, „copiate“ din Olanda. Conform programului meciurilor amicale comunicat de organizatorii turneului Universitatii, primul test la care vor fi supusi juvetii va avea loc vineri, 27 ianuarie, in compania cipriotilor de la Apop Kinuras, echipa care ocupa locul 12 in prima divizie.


Trei zile mai târziu, luni, 30 ianuarie, Universitatea va da piept cu Hajduk Kula, formatie aflata pe locul sapte in prima divizie din Serbia. Joi, 2 februarie, un amical tare, cu Inter Baku, echipa aflata pe locul doi in campionatul Azerbaidjanului, la egalitate de puncte cu lidera Karvan. Ciuca si compania isi vor masura fortele apoi duminica, 5 februarie, cu Buducnost Podgorica (locul 13 in campionatul sârbesc), iar noua echipa a lui Dan Petrescu, Wisla Cracovia, va constitui adversarul oltenilor din 9 februarie. Polonezii sunt pe primul loc in campionat.


Meciul amical „vedeta“ va fi insa, conform programului comunicat, cu selectionata Coreei de Sud, duminica,12 februarie. In functie de eventualele modificari ale perioadei de cantonament a echipelor adverse, n-ar fi exclus ca unele partide de verificare sa fie anulate si completate cu altele, dar pâna in prezent organizatorii au confirmat desfasurarea amicalelor de mai sus.


Cazati „regeste“ in Cipru


Plecând din România de la temperaturi foarte scazute, Ciuca si compania au fost primiti inca de aseara de ciprioti cu bratele deschise si cu un „plus“ de caldura, mai precis cu peste 20 de grade Celsius. Serviciile de care vor beneficia oltenii timp de 20 de zile se ridica la valoarea celor patru stele pe care le are hotelul „Episkopiana Hotel and Sport Resort“.


Cartierul general al alb-albastrilor si al altor echipe aflate aici in cantonament este situat la 12 kilometri de Limassol si cuprinde patru terenuri de dimensiuni oficiale, sala de forta si masaj, sauna, un bazin olimpic acoperit si o piscina in aer liber. In apropierea hotelului este una dintre cele mai renumite plaje ale insulei, dar si ruinele Kurion, locatii in care componentii Universitatii se pot destinde in timpul liber. Delegatia oltenilor este alcatuita din 24 de jucatori, doi antrenori, doi masori, un medic si doi oficiali ai clubului Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII