Acasă Sport Minerul Motru a plecat la Sinaia

Minerul Motru a plecat la Sinaia

-

Divizionara B Minerul Motru a preferat statiunea Sinaia ca locatie a cantonamentului montan, acolo unde poate sustine si jocuri amicale pe lânga pregatirea fizica generala specifica acestei perioade. Antrenorul Silviu Lung a deplasat ieri, la Sinaia, un lot de 23 de jucatori, dintre care trei portari.


Singurele noutati ar fi goal-keeper-ul Barbu, sosit de la Scoala „Gica Popescu“, Munteanu, revenit dupa o absenta de câteva luni din motive disciplinare, precum si jucatorii sositi de la «Pandurii», Bertea, Patrascu, R. Radoi si Buca, ultimul un obisnuit al „minerilor“ inca din turul campionatului. Echipa din Motru s-a despartit in aceste zile de doi fotbalisti, Ion Constantin, dorit de Dunarea Giurgiu, si Caibar, care a preferat Juventus Bucuresti.


La dispozitia lui Silviu Lung sunt fotbalistii: Andreescu, Munteanu, Barbu – portari, Patru, Naicu, Mieila, Nueleanu, Balan, R. Radoi, Apostol, Soo, Nedelea, Stana, Bertea, Patrascu, B. Popescu, Trifu, Nicoloff, Volocaru, Oprea, Predescu, Hanu si Buca – jucatori de câmp. Singurul absent motivat din lotul „minerilor“ este Corcoveanu, convocat la lotul national de juniori.


Abia la sfârsitul saptamânii, tehnicianul Silviu Lung intentioneaza sa programeze primul joc amical, adversarul fiind ales la fata locului.


Dupa revenirea din cantonament, Minerul Motru are perfectate câteva amicale, cu divizionarele C Building si Severnav, o dubla cu Armata Craiova, iar in stadiul de proiect sunt partidele cu Universitatea Craiova si Dacia Mioveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...