25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau neaparat un atacant“

„Vreau neaparat un atacant“

Stagiul de pregatire al caracalenilor la Baile Govora se incheie miercuri, dar in cantonamentul echipei nu a ajuns inca atacantul dorit de antrenorul echipei. Tibi Lung se afla in pregatiri cu FC Caracal, el semnând contract cu gruparea din „Orasul Minunilor“.


– Cum este viata de fotbalist in cantonamentul de la Govora?


– Ar trebui intrebati fotbalistii… Este destul de grea, dar asa-i in perioada precompetitionala.


– Cum arata „ziua de munca“ a unui jucator de la FC Caracal?


– Conform programului stabilit, aici la Govora s-au efectuat, in general, doua antrenamente pe zi, iar trei zile au fost cu trei sedinte de pregatire. Avem conditii deosebit de bune in privinta pregatirii de iarna, inclusiv sala, teren de joc, câteva platouri din perimetrul Govorei. A nins bine miercuri la Govora, iar acum este frumos. Cum spuneam insa, greu.


– Dupa eforturile din aceste pregatiri, lotul este valid?


– N-am avut parte de nici o problema de accidentare. Sa dea Dumnezeu sa nu avem nici de astazi inainte! Totusi, doi jucatori, Nicola si Gagiu, au unele probleme de sanatate, dar asta din cauza faptului ca au venit la Govora nerefacuti si astfel au cedat dupa câteva zile de antrenament.


„Tibi Lung va apara la FC Caracal“


– Multumit de lot sau mai doriti pe cineva?


– Neaparat mai trebuie adus un atacant! De fapt, acest vârf ar fi trebuit sa fi facut aceasta perioada de pregatire cu echipa la Govora, adica ar fi fost ideal sa-l fi avut deja la antrenamente. Suntem aproape la sfârsitul perioadei de acumulari, o perioada foarte importanta pentru jucatori. Cel care va veni mai târziu probabil ca nu o poata tine pasul cu ceilalti coechipieri din lot. Constat ca se cam lungeste perioada de cautari, tatonari. Eu nici nu stiu cu cine se negociaza… Si daca se negociaza cu vreun jucator! Aceste probleme le-am discutat inainte de plecarea la Baile Govora, dar saptamâna trecuta nu a aparut nimeni in cantonament.


– Care-i situatia lui Tibi Lung?


– Cel mai bine poate sa raspunda la aceasta intrebare presedintele Jean Nitulescu. Eu stiu ca Tibi a semnat contract cu FC Caracal si ca ar exista acordul conducerii clublui Pandurii. Jucatorul este in pregatiri la Govora, vrea sa joace pâna la vara la FC Caracal, adica totul pare sa fie OK. Sunt doar antrenor, dar cred ca Tibi Lung va ramâne in acest retur la FC Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS