16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sageata“ si Reghecampf au inscris

„Sageata“ si Reghecampf au inscris

Belgia. Atacantul român Marius Niculae (foto) a marcat sâmbata unicul gol al formatiei sale, Standard Liege, in partida pierduta pe teren propriu, cu scorul de 1-2, in fata echipei Zulte Waregem, in cadrul etapei a 19-a a campionatului Belgiei. „Sageata“ a fost rezerva, fiind introdus in teren de antrenorul Dominique d’Onofrio in minutul 62 al partidei, in locul lui Moreira. Fostul jucator al echipei Sporting Lisabona a egalat pentru Standard in minutul 74, dupa ce a reluat in plasa centrarea venita de la Kovalenko.


Germania. Românul Laurentiu Reghecampf a marcat un gol pentru Alemannia Aachen in partida câstigata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Erzgebirge Aue, in etapa a 18-a a ligii secunde germane. Reghecampf a fost integralist, a inscris in minutul 74, din penalti, si a pasat decisiv la golul de 1-0, inscris de Klitzpera, in minutul 42. Intr-un alt meci din 2 Bundesliga, mijlocasul Catalin Racanel a evoluat pâna in minutul 76 al partidei pe care formatia sa, LR Ahlen, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, in compania echipei TSV München 1860. Pe de alta parte, Mihai Tararache a evoluat pentru prima oara la MSV Duisburg, intr-un meci amical disputat in compania formatiei Artmedia Bratislava, incheiat la egalitate, scor 0-0. Tararache a fost integralist.


Italia. Echipa la care evolueaza mijlocasul român Paul Codrea, Palermo, a pierdut, cu 3-0, meciul jucat sâmbata, in deplasare, in compania formatiei Internazionale Milano. Cele trei goluri ale acestei partide, care a contat pentru etapa a 21-a a primei ligi italiene, au fost marcate de Cambiasso (’33), Adriano (’77) si Figo (’80). Fiind accidentat, Paul Codrea nu a fost convocat pentru meciul de pe „San Siro“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS