17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Lobont este un portar foarte bun“

„Lobont este un portar foarte bun“

Walter Zenga (foto), antrenorul echipei Steaua Rosie Belgrad, a declarat, pentru site-ul suporterilor echipei AC Fiorentina, violanews.com, ca sunt putini portari in Europa ca românul Bogdan Lobont.


„In Italia, scepticismul este mare atunci când este vorba de portari care nu sunt italieni si sunt sigur ca asa se intâmpla si la Florenta. Dar eu spun ca este un portar foarte bun, cum putini sunt in Europa. In România este un idol“, a spus Zenga, fost portar al echipei Internazionale Milano si al reprezentativei Italiei.


Walter Zenga, care a luat contact cu fotbalul românesc in perioada in care a pregatit formatiile FC National si Steaua Bucuresti, spera ca Lobont sa se maturizeze in campionatul italian si sa poata suplini absenta francezului Sebastien Frey, accidentat.


„Lobont are toate calitatile pentru a se descurca bine si pentru a creste intr-un campionat dur, cum este cel italian. Are, in primul rând, personalitatea necesara pentru a ordona apararea si dorinta de a evolua. Sper ca la Fiorentina sa se maturizeze si, chiar daca e greu, sa poata suplini absenta unui portar ca Frey. Stie ce inseamna sa fii un adevarat numar unu“, a comentat Zenga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS