16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLobont a dat „lancierii“ pe toscani

Lobont a dat „lancierii“ pe toscani

Noul goal-keeper al gruparii „viola“ va semna un contract pe patru ani si jumatate cu echipa pregatita de Cesare Prandelli.


Clubul italian AC Fiorentina, care activeaza in Serie A, a anuntat ieri, prin intermediul site-ului sau oficial, transferul cu titlu definitiv al portarului român Bogdan Lobont, de la Ajax Amsterdam.


„Fiorentina anunta achizitionarea cu titlu definitiv a serviciilor portarului Bogdan Lobont de la Ajax FC“, se arata in comunicatul clubului toscan, in care nu se precizeaza insa nimic despre perioada contractului semnat de portarul român sau despre suma de transfer a acestuia.


Lobont va fi prezentat astazi


Impresarul Victor Becali a dezvaluit ca Bogdan Lobont va semna un contract pe patru ani si jumatate cu AC Fiorentina.


„Lobont va semna un contract pe patru ani si jumatate. Actele nu au fost parafate inca, dar acest lucru se va intâmpla cât de curând. Va fi un transfer definitiv de la Ajax“, a afirmat Becali.


Sâmbata, la ora 16.00, Bogdan Lobont a efectuat vizita medicala la clinica Spitalului Carregi din Florenta, prezentarea oficiala urmând sa aiba loc astazi. Pâna atunci, Lobont a primit interdictie de a vorbi cu reprezentantii mass-media.


Frey: „Lobont il va concura pe Cejas“


Portarul francez al echipei AC Fiorentina, Sebastien Frey, care a suferit o interventie chirurgicala la ligamentele genunchiului stâng si va fi indisponibil pâna la finalul sezonului, s-a declarat convins ca oricine l-ar inlocui intre buturi o va face bine.


„Cine m-a inlocuit, si pâna acum a facut-o foarte bine Cejas, o va face bine. Nu s-a pus problema ca Lobont a fost luat pentru a juca, ci pentru a-l concura pe Cejas. Cred ca va juca acela care va fi mai in forma“, a afirmat Frey, care va ramâne in spital inca trei zile, iar apoi va efectua recuperarea, timp de doua saptamâni, la Centrul „Saint Raphael“.


Bogdan Lobont a debutat la formatia Corvinul Hunedoara, de unde s-a transferat, in 1997, la Rapid Bucuresti. De la gruparea giulesteana, Lobont a fost achizitionat, in 2000, de Ajax Amsterdam. In sezonul 2001/2002 a fost imprumutat de clubul olandez la Dinamo Bucuresti, echipa cu care a câstigat titlul de campion al României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU