15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ este apt

„Satelitul“ este apt

Trupa lui George Bita a trecut cu bine peste primul test din an, dar nu in teren, ci in cabinetele Policlinicii Sportive.


Daca luni si marti dimineata medicii craioveni au fost ocupati cu echipa mare a Universitatii, ieri-dimineata a fost rândul elevilor lui George Bita sa aglomereze cabinetele de la Policlinica Sportiva. Ocupanta penultimei pozitii in Divizia C, seria a V-a, a numarat, in timpul primelor antrenamente, 40 de jucatori, multi dintre ei aflându-se in probe de joc. La vizita medicala insa, secundul Mircea Otet s-a prezentat cu un lot format din 25 de fotbalisti, favoriti in ceea ce priveste abordarea returului de campionat, in care evitarea de la retrogradare constituie obiectivul „sperantelor“.


Portarii N. Zuleam, Ad. Surdu, A. Preda si jucatorii de câmp I. Mândra, V. Gârla, G. Ciobanu, Fl. Anghel, Al. Costea, N. Popescu, A. Tudor, St. Barboianu, C. Gângioveanu, A. Ignat, N. Neacsu, G. Ionescu, Ed. Ienciu, C. Vârlan, M. Argintaru, G. Florea, O. Traistaru, M. Gaman, Ov. Patrascu, Al. Boangiu, J. Ion si D. Giurca au primit acceptul medicilor, in ceea ce priveste efortul.


Cum nimeni nu a intâmpinat probleme medicale, tehnicienii Primaverii au si trecut la treaba, programând o sedinta de pregatire de la ora 15.00, pe stadionul „Electroputere“ din Valea Rosie. „Obiectul muncii“ si-a facut aparitia abia in finalul sedintei de pregatire, si asta pentru ca staff-ul tehnic doreste sa-i readuca la forma maxima pe tinerii jucatori, etapizând pregatirea fizica foarte atent.


Nici astazi „sperantele“ Universitatii nu vor beneficia de relas, pentru ca vor avea parte de un nou antrenament, ultimul din aceasta saptamâna. De marti, „satelitul“ va intra in cantonament, baza sportiva din Lunca Jiului urmând sa-i gazduiasca pe elevii lui Bita timp de 12 zile, perioada in care se va pune la punct intreg sistemul de joc. Mândra si compania nu isi vor putea masura fortele in timpul „arestului“, partidele amicale urmând sa-si faca aparitia abia dupa perioada de „laborator“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS