16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportClijsters si Mauresmo, in saisprezecimi

Clijsters si Mauresmo, in saisprezecimi

Belgianca Kim Clijsters si frantuzoaica Amelie Mauresmo, favoritele cu numerele 2 si 3 de pe tabloul feminin al turneului Australian Open, au reusit ieri sa acceada in 16-imi.


Clijsters a trecut de chinezoaica Meng Yuan, cu 6-4, 6-2, si va avea o adversara slab cotata in faza urmatoare a competitiei, pe italianca Roberta Vinci (locul 49 WTA), invingatoare cu 4-6, 6-3, 6-3 in fata frantuzoaicei Marion Bartoli.


Cu toate ca a inceput prost meciul cu compatrioata sa Emilie Loit, Amelie Mauresmo a reusit sa se impuna cu 7-6 (1), 6-2, profitând de superioritatea sa fizica in setul al doilea. Mauresmo urmeaza sa o intâlneasca in saisprezecimi pe adolescenta olandeza Michaella Krajicek (17 ani), care a trecut cu 6-3, 7-5 de indianca Sania Mirza.


Martina Hingis s-a distrat timp de 48 de minute cu finlandeza Emma Laine, pe care a surclasat-o cu 6-1, 6-1. Urmatoarea „victima“ a elvetiencei ar putea fi rusoaica Iveta Benesova, care a furnizat cea mai mare surpriza, joi, dupa ce a eliminat-o pe a cincea favorita la Melbourne, frantuzoaica Mary Pierce (6-3, 7-5).


La dublu, românca Andreea Vanc si estoniana Maret Ani, calificate miercuri in turul al doilea, vor intâlni astazi perechea cotata cu prima sansa la câstigarea competitiei, Lisa Raymond (SUA) / Samantha Stosur (Australia). Andreea Vanc si Maret Ani au reusit sa acceada miercuri in turul al doilea, dupa ce au trecut, cu 6-2, 7-5, de perechea Chia-Jung Chuang (Taiwan) / Rika Fujiwara (Japonia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS